Denise Dowse, actrița cunoscută pentru rolurile din „Insecure” și „Beverly Hills, 90210”, a murit la 64 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 14.08.2022, 09:04
Denise Dowse, actrița cunoscută pentru rolurile din „Insecure” și „Beverly Hills, 90210”, a murit la 64 de ani

Denise Dowse, cunoscută pentru rolurile din „Beverly Hills, 90210” și „Insecure”, printre multe alte credite de film și televiziune, a murit. Actrița avea 64 de ani.

Sora ei Tracey a împărtășit vestea pe Instagram, scriind: „Cu inima foarte grea îi informez pe toți că sora mea, Denise Dowse, a mers înainte să ne cunoască familia în viața veșnică. Denise Yvonne Dowse a fost cea mai uimitoare soră, o actriță desăvârșită, ilustră, mentor și regizor. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea și ultimul membru al familiei.”

Denise Dowse a intrat recent într-o comă provocată de o formă virulentă de meningită. Sora ei a împărtășit pentru prima dată știrile despre starea de sănătate a lui Dowse pe Facebook, pe 5 august.

Cariera în actorie a lui Dowse a început încă din anii 1980. Este cunoscută pentru rolul ei recent din „Insecure” ca terapeut, dr. Rhonda Pine. Ea a avut, de asemenea, un rol recurent în „Beverly Hills, 90210” ca vicedirectorul Yvonne Teasley, apărând în 24 de episoade din serialul Fox.

Născută pe 21 februarie 1958 în Honolulu, Hawaii, Dowse a absolvit Universitatea de Stat din Norfolk înainte de a-și începe cariera de actorie. Primul ei merit a venit în 1989, cu o apariție cu un episod în serialul „Almost There!”

Printre aparițiile remarcabile ale lui Denise Dowse se află roluri în „Bio-Dome”, „Starship Troopers”, „A Civil Action”, „Ray”, „Coach Carter” și „The Call”. De asemenea, a fost o apariție recurentă în serialele de televiziune în ultimii treizeci de ani, precum „Seinfield”, „Full House”, „Murphy Brown”, „Touched by an Angel”, „Buffy the Vampire Slayer”, „Chicago Hope”, „ER”, „The West Wing,” „House,”  “Castle”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Olivia Newton-John a murit. Actrița și cântăreața cunoscută pentru rolul din „Grease” avea 73 de ani

Tags: