Lucy Liu i se alătură lui Jeff Daniels în seria limitată Netflix „A Man in Full”

De: Nicoleta Lepădatu / 12.08.2022, 10:34
Lucy Liu i se alătură lui Jeff Daniels în seria limitată Netflix „A Man in Full”

Lucy Liu este cel mai recent nume din distribuția viitorului serial Netflix „A Man in Full”, conform publicației Variety.

Liu va juca în serial alături de actorii anunțați anterior, Jeff Daniels și Diane Lane, precum și de membrii distribuției
William Jackson Harper, Aml Ameen, Tom Pelphrey, Sarah Jones, Jon Michael Hill și Chanté Adams.

Seria se bazează pe romanul omonim al lui Tom Wolfe. Show-ul a fost comandat direct de către streamer în noiembrie 2021. Acesta provine de la David E. Kelley și Regina King aduși în echipă pentru a regiza și a fi producători executivi.

În serial, mogulul imobiliar din Atlanta Charlie Croker (Daniels) se confruntă cu un faliment brusc. Interesele politice și de afaceri se ciocnesc în timp ce Charlie își apără imperiul de cei care încearcă să-și valorifice căderea din grație.

Lucy Liu o interpretează pe Joyce Newman, fondatoarea unei companii de beauty de succes. Joyce se luptă cu o criză de conștiință care amenință să anuleze prieteniile și afacerile pe care le are.

Liu a jucat anterior în serialul Paramount+ „Why Women Kill”, precum și în serialul CBS „Elementary” și în seria Fox „Ally McBeal”. Ea este cunoscută și pentru munca sa în filme precum „Kill Bill”, franciza „Charlie’s Angels”, „Chicago” și filmul Netflix „Set It Up”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jeff Daniels va juca rolul principal în viitorul serial Netflix „A Man in Full”

Regina King face echipă cu David E. Kelley pentru seria limitată Netflix ”A Man in Full”

Tags: