Regina King face echipă cu David E. Kelley pentru seria limitată Netflix ”A Man in Full”

De: Nicoleta Lepădatu / 05.11.2021, 12:09
Regina King face echipă cu David E. Kelley pentru seria limitată Netflix ”A Man in Full”

Regina King și David E. Kelley fac echipă pentru adaptarea romanului lui Tom Wolfe ”A Man in Full” ca serie limitată Netflix, conform publicației Variety.

Netflix a comandat direct acest proiect, care va avea șase episoade de câte o oră. Seria va spune povestea mogulul imobiliar din Atlanta Charlie Croker care se confruntă cu un faliment brusc, moment în care interesele politice și de afaceri se ciocnesc în timp ce Charlie își apără imperiul de cei care încearcă să valorifice căderea lui din grațiile celor puternici.

David E. Kelley va fi scenarist și producător executiv pentru ”A Man in Full”. Regina King va regiza primele trei episoade, pe lângă faptul că va fi producător executiv cu casa ei de producție Royal Ties. Reina King de la Royal Ties Productions este și producător executiv, împreună cu Matthew Tinker de la David E. Kelley Productions.

„Tot ce pot să zic este că, atunci când sună David E. Kelley, tu spui doar da”, a declarat Regina King. „Știu că acest parteneriat va produce ceva special.”

Știrea despre producția acestui serial vine la o zi după debutul pe Netflix al lungmetrajului ”The Harder They Fall”, în care Regina King joacă. Pe lângă numeroasele sale premii de actorie, King a fost din ce în ce mai activă ca regizor în ultimii ani, semnând regia unor episoade din seriale de succes precum ”This Is Us” la NBC, ”Scandal” la ABC și ”Insecure” la HBO. Debutul ei în regie, „One Night in Miami”, i-a adus lui King numeroase nominalizări pentru cea mai bună regie la diferite competiții de profil, filmul adunând și trei nominalizări la premiile Oscar.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sofía Vergara va juca rolul unei celebre traficante de droguri în seria limitată ”Griselda”, la Netflix