Emily Deschanel va juca în serialul Netflix „Devil in Ohio”

De: Nicoleta Lepădatu / 16.09.2021, 14:39
Emily Deschanel va juca în serialul Netflix

Emily Deschanel este gata să se întâlnească cu diavolul. Actrița din longevivul serial „Bones” a fost distribuită în seria limitată Netflix „Devil in Ohio”, bazată pe cartea cu același nume scrisă de Daria Polatin.

Thriller-ul Dariei Polatin, „Devil in Ohio”, a fost transformat într-o serie limitată pentru Netflix, cu Emily Deschanel în rolul principal. Seria de opt episoade de 45 de minute a fost recent aprobată de streamer și este în producție în Vancouver. Alături de Emily  Deschanel joacă Sam Jaeger, Gerardo Celasco, Madeleine Arthur, Xaria Dotson, Alisha Newton și Naomi Tan.

Inspirat de o poveste adevărată și de cartea lui Polatin, „Devil in Ohio” are în centrul acțiunii psihiatrul unui spital, Dr. Suzanne Mathis (Emily Deschanel), care adăpostește o misterioasă membră a unui cult, care reușise să evadeze, Mae (Madeleine Arthur). Lumea ei este răsturnată pe măsură ce sosirea fetei ciudate amenință să-i distrugă propria familie.

Când Jules Mathis, în vârstă de 15 ani, vine de la școală și găsește o fată bizară care stă în bucătărie, mama ei psihiatru îi dezvăluie că Mae este unul dintre pacienții ei la spital și va sta cu familia lor câteva zile. Dar în curând Mae poartă hainele lui Jules, doarme în dormitorul ei, o scoate din actele școlii și cochetează cu distrugerea acesteia. Iar Mae nu are intenția de a pleca.

Emily Deschanel o interpretează pe Suzanne Mathis. Madeleine Arthur („Guilty Party”) joacă rolul lui Mae, iar Xaria Dotson („Birch”) pe cel al lui Jules. Sam Jaeger („The Handmaid’s Tale”) îl interpretează pe Peter, Gerardo Celasco („Next”) este detectivul Lopez, Alisha Newton („Heartland”) este Helen, iar Naomi Tan („Are You Afraid Of the Dark?”) are rolul lui Dani.

Daria Polatin, care a scris cartea va fi și producător executiv.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Bridgerton”: Netflix va găzdui o serie de baluri inspirate de serial