„Bridgerton”: Netflix va găzdui o serie de baluri inspirate de serial

De: Nicoleta Lepădatu / 14.09.2021, 11:49

Dacă ești fan „Bridgerton”, Netflix ți-a pregătit o surpriză. Și nu este vorba de sezonul al doilea, pe care o lume întreagă îl așteaptă cu nerăbdare.

Cine nu s-a gândit cum ar fi să meargă la un bal de vis unde să se costumeze ca în perioada istorică preferată? De la lansarea serialului  „Bridgerton„, dorința de a purta costume de epocă și a dansa toată noaptea într-un castel fastuos a crescut cu siguranță dramatic. Conform cifrelor Netflix, 82 de milioane de gospodării din întreaga lume au urmărit deja serialul realizat în colaborare cu compania de producție Shondaland („Scandal”, „Grey’s Anatomy”). Așadar, în timp ce sezonul 2 ar trebui să apară destul de curând, fanii serialului sunt invitați să treacă dincolo de ecran pentru o imersiune totală într-unul din balurile Bridgertonilor.

În ianuarie 2022, în locuri încă păstrate secrete, Netflix va organiza mai multe baluri costumate inspirate din serial. „Pregătește-te să petreci câteva ore în înalta societate britanică și să participi la o seară de muzică și dans cu show-uri acrobatice, experiențe interactive, un spectacol de dans fabulos, băuturi răcoritoare și multe altele.”, spune site-ul oficial al evenimentului. Singurul dezavantaj este că, din păcate, aceste evenimente nu vor avea loc în Europa, ci în Canada și Statele Unite. Biletele se vor pune în vânzare pe 16 septembrie și vor costa 45 de dolari (aproximativ 38 de euro).

 

CITEȘTE ȘI: Filmările pentru sezonul al doilea al seriei „Bridgerton”, suspendate pe termen nedeterminat după două cazuri de COVID-19

Foto: Netflix

Tags: