Filmările pentru sezonul al doilea al seriei „Bridgerton”, suspendate pe termen nedeterminat după două cazuri de COVID-19

De: Ana Obretin / 18.07.2021, 10:32
Filmările pentru sezonul al doilea al seriei

Filmările pentru sezonul al doilea al seriei Netflix „Bridgerton” au fost suspendate pe termen nedeterminat după două cazuri de COVID-19 detectate în doar o săptămână în rândul membrilor echipei de producție. Netflix și compania Shondaland lucrează la un calendar pentru reluarea producției.

„Bridgerton” este produs de Shondaland, prin intermediul Household Pictures, în Marea Britanie, unde sunt în prezent numeroase cazuri care implică varianta Delta a noului coronavirus. Potrivit cifrelor furnizate de autoritățile britanice, vineri, au fost înregistrate 51.870 de cazuri noi de COVID-19 în toată țara, numărul crescând până la 54.674 sâmbătă.

„Bridgerton” a fost un hit pentru Netflix, fiind serialul care a fost vizionat într-un număr record de gospodării la nivel global, 82 de milioane , potrivit Netflix. Primul sezon a fost, de asemenea, nominalizat recent la 12 premii Emmy, inclusiv pentru cel mai bun serial dramă și cel mai bun actor în rol principal, Regé-Jean Page, selectat pentru rolul ducelui de Hastings, Simon Bassett.

Serialul este prima producție creată de Shonda Rhimes ca parte a acordului ei cu Netflix, care a fost prelungit săptămâna trecută.

Show-ul se bazează pe seria populară de cărți scrisă de Julia Quinn,  Primul sezon este bazat pe prima carte din seria de romane a lui Quinn, “The Duke and I”, și a prezentat povestea complicată de dragoste a celei mai mari dintre fiicele familiei Bridgerton, Daphne, interpretată de Phoebe Dynevor, și a ducelui de Hastings, Simon Bassett. Al treilea și al patrulea sezon au fost anunțate în aprilie.

CITEȘTE ȘI: Actorul Regé-Jean Page, din „Bridgerton”, în pielea lui James Bond?

“Bridgerton” a devenit cel mai vizionat serial original Netflix

Scenele de sex din “Bridgerton” au ajuns pe site-uri porno

Foto: Profimedia Images