Actorul Regé-Jean Page nu se va mai întoarce în cel de-al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

De: Ana Obretin / 03.04.2021, 09:43
Actorul Regé-Jean Page nu se va mai întoarce în cel de-al doilea sezon al serialului

Fanii serialului „Bridgerton” trebuie să își ia la revedere de la Simon Basset, ducele de Hastings, după ce Netflix și Shondaland au anunțat că personajul interpretat de Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon al show-ului.

Informația a fost dezvăluită printr-un mesaj de la personajul cheie în acest serial Lady Whistledown. „Dragi cititori, în timp ce toate privirile se îndreaptă spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a-și găsi o vicontesă, îi spunem adio lui Regé-Jean Page, care l-a interpretat atât de magistral pe ducele de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon pe ecran, dar el va face întotdeauna parte din familia Bridgerton”, se arată în mesaj. „Daphne va rămâne o soție și o soră devotată, ajutându-l pe fratele ei să navigheze în viitorul sezon social și ceea ce are acesta de oferit – mai multă intrigă și mai mult romantism decât ar putea suporta cititorii mei”, potrivit aceleiași surse

Vestea nu îi surprinde probabil pe fanii romanelor Juliei Quinn pe care se bazează serialul, întrucât povestea personajului este prezentată în mare parte în prima carte, „The Duke and I”. Și vestea cu siguranță nu a venit ca un șoc pentru Page. De fapt, Page a declarat pentru Variety că angajamentul a fost unul pe termen scurt.

Serialul a fost un succes de casă pentru Netflix. Distribuția primului sezon a fost nominalizată la premiile Sindicatului actorilor americani, iar Page a fost selectat și în categoria individuală.

Fondatoarea companiei Shondaland, Shonda Rhimes, a scris un mesaj pe rețelele de socializare online: „Amintiți-vă: Ducele nu a plecat niciodată. El doar așteaptă să fie urmărit din nou peste tot”.

Serialul de succes „Bridgerton” se întoarce cu un nou sezon, iar filmările vor debuta în această primăvară. Anunțul a fost făcut de Netflix într-un mod inedit, prin „vocea” personajului Lady Whistledown, în ianuarie:  „Inegalabila distribuție a serialului ‘Bridgerton’ se va reîntoarce pe platouri în primăvara 2021. Această autoare a fost informată că Lord Anthony Bridgerton intenționează de acapareze sezonul social. Voi avea condeiul pregătit pentru a raporta toate activitățile sale romantice. Cu toate acestea, dragă cititorule, înainte de a acapara secțiunea de comentarii cu rugămintea de a primi mai multe detalii incediare, află că nu am înclinația de a raporta mai multe detalii în acest moment. Răbadarea este o virtute până la urmă. Cu sinceritate, Lady Whistledown”.

În ceea ce îl privește pe Page, acesta a încheiat recent filmările pe thrillerul de spionaj produs de Netflix „The Grey Man”, de frații Joe și Anthony Russo, cu Ryan Gosling și Chris Evans în rolurile principale. El urmează să joace rolul principal în „Dungeons & Dragons”. 

CITEȘTE ȘI: Actorul Regé-Jean Page, din „Bridgerton”, în pielea lui James Bond?

“Bridgerton” a devenit cel mai vizionat serial original Netflix

Scenele de sex din “Bridgerton” au ajuns pe site-uri porno

Foto: Profimedia Images