”Inventing Anna”, seria limitată scrisă de Shonda Rhimes, va avea premiera pe Netflix în februarie 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 03.11.2021, 08:24
”Inventing Anna”, seria limitată scrisă de Shonda Rhimes, va avea premiera pe Netflix în februarie 2022

”Inventing Anna” – primul serial pe care Shonda Rhimes l-a scris pentru Netflix și primul creat de ea după ”Scandal”, care a debutat în 2012 – va avea premiera în februarie 2022.

Seria limitată ”Inventing Anna” are o misiune grea, pentru că urmează succesului masiv pe care l-a avut ”Bridgerton”, pe care Rhimes și compania ei, Shondaland, l-au produs. Sezonul 2 din „Bridgerton” va avea premiera tot în 2022.

În mai 2018, când Shonda  Rhimes a citit povestea scrisă de Jessica Pressler în New York Magazine “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”– un material jurnalistic devenit viral care a detaliat înșelătoriile unei tinere rusoaice fermecătoare, care i-a provocat pe new-yorkezi – ea a dorit imediat să obțină drepturile pentru ecranizarea acesteia.

Producția pentru seria limitată de nouă episoade a început în toamna anului 2019 în New York City, iar apoi a trebuit să se fie amânată pentru un an întreg, din cauza pandemiei. Data exactă a premierei ”Inventing Anna’s” din februarie va fi anunțată ulterior.

În ”Inventing Anna”, Anna Chlumsky o joacă pe Vivian, o reporteră care seamănă vag cu Jessica Pressler, iar Julia Garner, câștigătoarea Emmy pentru ”Ozark”, o interpretează pe Anna, obiectul obsesiilor și proiecțiilor tuturor. ”Inventing Anna” este narată prin prisma lui Vivian, în timp ce ea spune povestea vorbind cu oamenii din viața Annei pe care i-a afectat, fie pentru că au fost fermecați de ea, fie pentru că i-a furat – sau ambele.

Printre membrii distribuției se numără actorii Shondaland Katie Lowes, Anna Deavere Smith, Jeff Perry și Kate Burton, dar și Arian Moayed (”Succession”), Alexis Floyd (”The Bold Type”), Anders Holm (”Workaholics”) și Laverne Cox ( ”Orange Is the New Black”).

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Netflix a făcut public topul celor mai vizionate producții ale sale