Patrick Dempsey, acuzat din nou de crearea unei atmosfere toxice pe platourile „Grey’s Anatomy”

De: Ana Obretin / 17.09.2021, 10:51
Patrick Dempsey, acuzat din nou de crearea unei atmosfere toxice pe platourile

Un producător al serialului „Grey’s Anatomy” îl acuză pe Patrick Dempsey de crearea unei atmosfere toxice pe platouri, acesta fiind motivul pentru actorul a fost eliminat din distribuție în 2016.

De la lansarea producției „Grey’s Anatomy”, fanii serialului medical, al cărui al 18-lea sezon va fi difuzat anul acesta, au fost nevoiți să-și ia rămas bun de la mulți dintre actorii lor preferați. Dar cea mai șocantă plecare rămâne cea a lui Patrick Dempsey, interpretul personajului Derek Shepherd. Revenirea personajului în sezonul al 17-lea i-a încântat pe fani, deși zvonurile privind conflictele dintre dintre vedetă și echipa show-ului, inclusiv creatoarea Shonda Rhimes și actrița principală Ellen Pompeo au persistat mulți ani. De altfel, chiar Pompeo a făcut mai multe referiri la mediul toxic în timpul filmărilor.

Cinci ani mai târziu, autoarea Lynette Rice face noi dezvăluiri în cartea sa „How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy”, din care The Hollywood Reporter a publicat un fragment lung și revelator, joi. Fostul producător executiv al serialului medical, James D. Parriott, a confirmat faptul că Patrick Dempsey a creat în culise o atmosferă negativă, chiar de teroare.

Patrick Dempsey „a terorizat platoul”

„Au existat probleme legate de resurse umane (departamentul de Resurse Umane, n.r.). Nu a fost nimic de natură sexuală. De fapt, a terorizat platourile. A traumatizat mai mulți actori din serie în moduri diferite. El avea această carte albă cu care știa că poate opri filmările ori de câte ori dorea și astfel îi speria pe oameni. Reprezentanții canalului și studioului de producție au avut întâlniri cu ei”, a spus James D. Parriott.

În culise, tensiunile au fost atât de mari între Patrick Dempsey și Shonda Rhimes, încât creatoarea serialului a adus un producător senior pentru 14 episoade pentru a-l determina pe actor să plece. Shonda Rhimes a dat chiar un ultimatum televiziunii: „Pleacă el sau eu”.

Potrivit lui Parriott, Dempsey avea acest comportament pentru faptul că el considera că muncea prea mult. Ellen Pompeo a fost, la rândul ei, foarte supărată din cauza a ceea ce considera ea o lipsă de respect .

Producătoarea Jeannine Renshaw a declarat în carte: „Câteva zile, Ellen a fost frustrată și supărată din cauza lui Patrick. Faptul că nu mai lucra la fel de mult a supărat-o foarte tare. Îi place ca lucrurile să fie corecte. Și nu a apreciat faptul că Patrick s-a plâns că a rămas mult prea târziu sau prea mult timp pe platou, când ea a avut de două ori mai multe scene decât el”.

CITEȘTE ȘI: Sezonul 17 al show-ului “Grey’s Anatomy” ar putea fi finalul

Patrick Dempsey a fost a doua opţiune pentru rolul din „Anatomia lui Grey”

Foto: Profimedia Images