Jeff Daniels va juca rolul principal în viitorul serial Netflix „A Man in Full”

De: Nicoleta Lepădatu / 03.05.2022, 07:34
Jeff Daniels va juca rolul principal în viitorul serial Netflix „A Man in Full”

Jeff Daniels urmează să joace rolul principal în serialul Netflix „A Man in Full”, conform publicației Variety.

Seria se bazează pe romanul omonim al lui Tom Wolfe. Serialul a primit o comandă direct de la streamer în noiembrie 2021 și îi va avea pe David E. Kelley și Regina King ca regizor și producător executiv.

În serial, mogulul imobiliar din Atlanta Charlie Croker (Jeff  Daniels) se confruntă cu un faliment brusc. Interesele politice și de afaceri se ciocnesc în timp ce Croker își apără imperiul de cei care încearcă să profite de eșecul său. Croker este descris în continuare ca fiind polarizant și robust, grosolan și iresponsabil.

Acesta va fi cel mai recent rol principal de televiziune pentru Daniels din ultimii ani. El a mai apărut în adaptarea din seria Showtime a „American Rust”, precum și în seria limitată „The Comey Rule”. De asemenea, a jucat în seriale precum „The Newsroom” (pentru care a câștigat un Emmy în 2013), „Godless” (pentru care a câștigat un Emmy în 2018) și „The Looming Tower”.

Daniels este un actor de film extrem de cunoscut, care a jucat în lungmetraje precum „The Squid and the Whale”, „The Purple Rose of Cairo”, „Pleasantville”, „Good Night and Good Luck” și cele două filme „Dumb & Dumber”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jeff Daniels spune că discursul de la începutul serialului ”The Newsroom” i-a salvat cariera

Tags: