Starul „Saturday Night Live” Kenan Thompson va fi gazda premiilor Emmy 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 10.08.2022, 09:06
Starul „Saturday Night Live” Kenan Thompson va fi gazda premiilor Emmy 2022

Pentru că ceremonia premiilor Emmy va avea loc luna viitoare, NBC și Academia de Televiziune au găsit în sfârșit o gazdă pentru ediția de anul acesta: starul „Saturday Night Live” Kenan Thompson.

Thompson, cel mai longeviv membru al distribuției din istoria „SNL”, a fost numit după o căutare îndelungată de către NBC, Academie și producătorii Emmys Done+Dusted și Reggie Hudlin pentru a găsi un nume de top care ar putea face diferența. Ceremonia va fi transmisă în direct pe 12 septembrie pe NBC și va fi difuzată și pe Peacock.

„Să fac parte din această seară incredibilă în care îi onorăm pe cei mai buni din comunitatea de televiziune este ridicol de interesant și să o fac pe NBC – familia mea de lungă durată – o face și mai specială”, a spus Thompson într-un comunicat. „Ca toți fanii TV, abia aștept să văd vedetele din show-urile mele preferate.”

Alegerea lui Thompson dovedește cât de cunoscut și apreciat este datorită „SNL”, în ciuda faptului că rețeaua a anulat comedia lui Thompson, „Kenan”, în această primăvară, după două sezoane. Kenan  Thompson are experiențe serioase de gazdă: anul trecut a avut acest rol atât la premiile Kids’ Choice Awards 2021, cât și cea de-a 47-a ediție People’s Choice Awards (care au fost difuzate atât pe NBC, cât și pe E! Entertainment.)

„Kenan este considerat unul dintre cei mai amuzanți, simpatici și compleți actori din ultimele două decenii, iar mandatul său la „Saturday Night Live” vorbește de la sine”, a declarat Jen Neal, vicepreședinte executiv al evenimentelor live pentru NBCUniversal Television and Streaming. „Știm că va aduce emoție și profesionalism la Premiile Emmy, care merită un spectacol de înaltă calitate.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Emmy 2022: „Stranger Things 4” a obținut 13 nominalizări, dar nu și Sadie Sink și Millie Bobby Brown

Tags: