Emmy 2022: „Stranger Things 4” a obținut 13 nominalizări, dar nu și Sadie Sink și Millie Bobby Brown 

De: Nicoleta Lepădatu / 12.07.2022, 21:38
Emmy 2022: „Stranger Things 4” a obținut 13 nominalizări, dar nu și Sadie Sink și Millie Bobby Brown 

Sezonul 4 „Stranger Things” a strâns marți 13 nominalizări la Primetime Emmy, inclusiv cea pentru serial dramatic remarcabil.

Dar serialul SF de la Netflix nu a primit nicio recunoaștere pentru niciuna dintre vedetele sale, un șoc pentru cei care au crezut că cel puțin Sadie Sink, cea care a fost o revelație printre cei 22 de membri ai distribuției „Stranger Things” aflați pe lista pentru nominalizări, ar fi meritat această onoare. Aceasta este a doua oară când serialul a fost exclus din toate categoriile de actorie Emmy, după ce anul trecut nu au obținut nicio nominalizare pentru actorie pentru sezonul 3 „Stranger Things”.

Sink și Millie Bobby Brown nu s-au regăsit pe lista nominalizărilor pentru cea mai bună actriță în rol secundar, în serial dramă pentru munca lor la „Stranger Things 4”, cele opt nominalizări mergând la Patricia Arquette („Severance”), Julia Garner („Ozark”). Jung Ho-yeon („Squid Game”), Christina Ricci („Yellowjackets”), Rhea Seehorn („Better Call Saul”), J. Smith-Cameron („Succession”), Sarah Snook („Succession”) și Sydney Sweeney („Euphoria”).

Alături de nominalizarea pentru serial dramatic remarcabil, „Stranger Things” a primit nominalizări pentru design de producție pentru o perioadă narativă sau program fantasy (o oră sau mai mult); casting pentru un serial dramă; editarea imaginilor cu o singură cameră pentru o serie de drame; coafura perioadei și/sau personajului; machiaj, supervizare muzicală; montaj sonor pentru o serie de comedie sau dramă (o oră); mixare de sunet pentru un serial de comedie sau dramă (o oră); efecte vizuale speciale într-un sezon sau într-un film; coordonare cascadorii pentru un serial dramă, serial limitat sau antologic sau film; și performanță cascadorii.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things 4”, record absolut pe Netflix. Serialul depășește Sezonul 2 din „Bridgerton”, cu 287 de milioane de ore de vizionare