„Stranger Things 4”, record absolut pe Netflix. Serialul depășește Sezonul 2 din „Bridgerton”, cu 287 de milioane de ore de vizionare

De: Nicoleta Lepădatu / 01.06.2022, 07:59
„Stranger Things 4”, record absolut pe Netflix. Serialul depășește Sezonul 2 din „Bridgerton”, cu 287 de milioane de ore de vizionare

După o așteptare de trei ani, „Stranger Things” s-a întors și a obținut din nou cifre impresionante de audiență pentru Netflix. Volumul 1 al sezonului 4 a doborât recordul pentru cel mai vizionat weekend de premieră din toate timpurile a unui serial în limba engleză, care a fost deținut anterior de sezonul 2 din „Bridgerton”.

Potrivit noului top 10 de la Netflix, sezonul 4 al serialului SF de succes al fraților Duffer a fost vizionat timp de 287 de milioane de ore în săptămâna 23-30 mai, ajungând pe locul 1. Acest lucru vine după doar trei zile de disponibilitate, deoarece partea 1 a sezonului a debutat cu șapte episoade pe 27 mai.

Toate cele patru sezoane din „Stranger Things” au revenit în Top 5 titluri Netflix pentru săptămâna 23-30 mai.

Pe locul 3, cu 28 de milioane de ore vizionate, a fost Sezonul 1 din „Stranger Things”, care s-a strecurat pentru prima dată înapoi în Top 10 săptămâna trecută, în timp ce fanii au revizionat seria în pregătirea pentru sezonul 4. Sezonul 3 a urmat chiar după el pe locul patru, cu 24,2 milioane de ore, urmat de sezonul 2 pe locul cinci, cu 22,2 milioane de ore.

Pentru comparație, Sezonul 2 „Bridgerton” a fost vizionat timp de 193 de milioane de ore în weekendul său de debut, care a avut loc în săptămâna 21-27 martie. Acea audiență impresionantă de trei zile a fost un record pentru streamer, sezonul 2 „Bridgerton” devenind cel mai vizionat titlu de televiziune în limba engleză în weekendul premierei din istoria Netflix. Acum, „Stranger Things 4” deține acest titlu și a doborât recordul „Bridgerton” cu aproape 50%.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things 4 Volumul 1”, din 27 mai, exclusiv pe Netflix

„Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5 pe Netflix. Sezonul al patrulea are dată de lansare