„Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5 pe Netflix. Sezonul al patrulea are dată de lansare

De: Nicoleta Lepădatu / 17.02.2022, 18:34
„Stranger Things” se va încheia cu sezonul 5 pe Netflix. Sezonul al patrulea are dată de lansare

Reprezentanții Netflix au dezvăluit joi că serialul „Stranger Things” se va încheia odată cu un nou sezon, al cincilea. Streamerul a stabilit, de asemenea, o strategie pentru data lansării pentru cel de-al patrulea sezon mult așteptat de fani și a dat de înțeles că un nou serial „Stranger Things” ar putea fi în lucru.

„Acum șapte ani, am planificat întregul parcurs al poveștii pentru Stranger Things”, au scris creatorii Matt și Ross Duffer într-o scrisoare deschisă către fani. „La acea vreme, am prezis că povestea va dura patru până la cinci sezoane. S-a dovedit prea mare pentru a o spune în patru, dar – după cum veți vedea singuri – acum ne îndreptăm firesc spre finalul poveștii.”

Netflix a anunțat data premierei pentru cel de-al patrulea sezon al dramei științifico-fantastice din anii 1980, care este împărțit în două părți. „Volumul 1” al sezonului patru va debuta pe 27 mai (la trei ani de la difuzarea sezonului trei). A doua jumătate a celui de-al patrulea sezon, „Volumul 2”, va debuta la 1 iulie. Este neobișnuit ca Netflix să eșaloneze lansarea unui sezon dintr-un serial, în loc să-și respecte strategia obișnuită de lansare a tuturor episoadelor în același timp, iar frații Duffer au explicat această decizie.

„A trecut ceva timp”, au scris ei. „Cu nouă scenarii, peste opt sute de pagini, aproape doi ani de filmări, mii de scene cu efecte vizuale și o durată de rulare aproape de două ori mai mare decât orice sezon anterior, „Stranger Things 4” a fost cel mai provocator sezon de până acum, dar și plin de satisfacții. Toți cei implicați suntem incredibil de mândri de rezultate și abia așteptăm să vi le împărtășim. Având în vedere lungimea fără precedent și pentru a vă putea bucura cât mai curând posibil de el, sezonul 4 va fi lansat în două serii.”

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Sezonul 4 „Stranger Things” va avea premiera în 2022; un teaser a fost lansat (Video)