„Stranger Things”: Personaje noi în cel de-al patrulea sezon al serialului Netflix

De: Ana Obretin / 10.06.2021, 12:09

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Stranger Things„, aflat în prezent în producție în Atlanta (SUA), va prezenta noi personaje.

Anunțul a fost făcut de Netflix, producătorul serialului, la Geeked Week, un eveniment virtual dedicat fanilor.

Astfel, cele patru noi nume din distribuție sunt Amybeth McNulty („Anne with an E”), care o va juca Vickie, o tocilară vorbăreață și cool, ce atrage privirea unuia dintre îndrăgiții eroi ai serialului, Myles Truitt („Queen Sugar”, „Black Mafia Family”), ce va intra în rolul Patrick, o stea a echipei de baschet Hawkins care are prieteni, talent și o viață bună, până când evenimentele șocante îl determină să scape totul de sub control.

Li se alătură Regina Ting Chen („Queen of the South”, „The Falcon and The Winter Soldier”), în rolul doamnei Kelly, un popular consilier de orientare în carieră care se preocupă profund de studenții ei – în special de cei care se chinuie cel mai mult, și Grace Van Dien („Charlie Says”, „The Village”), ce este Chrissy, majoreta principală a Hawkins și cea mai populară fată din școală. Dar sub suprafața aparent perfectă se află un secret întunecat, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

„Stranger Things” este o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară în orașul aparent normal Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni și familia caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente mortale. Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi modificate, deoarece ceea ce descoperă va schimba Hawkins și, eventual, lumea – pentru totdeauna.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global „Stranger Things” a obținut peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA etc. De trei ori nominalizat la premiul Emmy pentru cea mai bună dramă, seria reprezintă unul dintre cele mai vizionate titluri de pe Netflix, doar sezonul al treilea acumulând 40,7 milioane de găspodării în primele sale patru zile de la lansare – mai mult decât toate filmele și seriile Netflix în acel interval de timp – și 64 de milioane de gospodării în primele patru săptămâni.

„Stranger Things”, creat de The Duffer Brothers și este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment, se pregătește de cel de-al patrulea sezon. Frații Duffer sunt producători executivi ai seriei, alături de Shawn Levy și Dan Cohen din 21 Laps Entertainment și Iain Paterson.

CITEȘTE ȘI: Netflix a cumpărat cel mai scump film din istoria târgului din cadrul Berlinalei

Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

Gigantul Netflix investeşte cel mai mult la Hollywood în acest an

Foto: Netflix