Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

De: Loredana Toma / 03.01.2021, 08:48
Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

După un an 2020 plin de restricții, cu filme nelansate și show-uri anulate, 2021 vine cu o veste bună: platforma de streaming Netflix va relua unele dintre serialele care au avut de suferit în anul ce abia s-a încheiat. Compania plănuiește un buget de 1 miliard de dolari pentru ca abonații să se bucure de un conținut cât mai interesant.

Mai jos este o scurtă listă a producțiilor care revin pe Netflix anul acesta.

„Lucifer” – sezonul 5, partea a doua
Completarea sezonului al cincilea a durat ceva pentru fanii seriei Netflix. Prima jumătate a sezonului a fost lansată în august 2020 și producția s-a oprit din cauza pandemiei, iar ultimele opt episoade au fost întârziate. Abia în luna octombrie, producătorii au reușit să reia filmările, iar, în luna decembrie, au anunțat că serialul va fi reluat la începutul anului 2021, potrivit actorului Tom Ellis.

„You” – sezonul 3
După finalul nu tocmai fericit dintre Joe Goldberg și Guinevere Beck din primul sezon, bărbatul a mers în Los Angeles unde a întâlnit-o pe Love, de care s-a îndrăgostit până peste urechi. După o serie plină de morți, decepții și dezastre, cuplul pare că este unul fericit și gata să înceapă o viață nouă în suburbii. Nu trece mult, însă, până când atenția lui Joe este captată de cineva care locuiește fix lângă el. Nu a fost oferită o dată exactă, dar se așteaptă ca filmările să se încheie înainte de luna aprilie.

„Cobra Kai” – sezonul 3
Fanii filmului “The Karate Kid” se vor bucura să afle că seria “Cobra Kai” va fi printre primele show-uri care vor reveni în 2021. Primul episod a putut fi deja urmărit pe 1 ianuarie. Sezonul al treilea reia povestea de la finalul sezonului secund, cu un Daniel LaRusso care tot caută răspunsuri despre trecutul său.

CITEȘTE ȘI: Top trei cele mai naturale improvizații întâmplate în filme de pe Netflix

„Stranger Things” – sezonul 4
Sezonul al treilea a lăsat multe întrebări fără răspuns. Așadar, fanii nu vor mai avea mult de așteptat pentru că deja în luna septembrie s-au încheiat filmările și au fost făcute publice titlurile episoadelor din noul sezon. Nu a fost confirmată încă o dată oficială de lansare.

„Sex Education” – sezonul 3
Netflix a anunțat reluarea comediei încă din februarie 2020, însă producția a început, oficial, abia în luna septembrie, din cauza pandemiei. Inițial, filmările urmau să înceapă în luna aprilie a acestui an. Dacă nu mai intervine nimic, o dată probabilă de lansare ar fi spre sfîrșitul acestei veri.

FOTO: Profimedia