Sezonul 4 „Stranger Things” va avea premiera în 2022; un teaser a fost lansat (Video)

De: Ana Obretin / 07.08.2021, 08:51
Sezonul 4

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Stranger Things” va avea premiera în 2022, iar Netflix a lansat un nou trailer de prezentare.

Îndrăgitul show emblematic al Netflix va reveni pe platformă la aproape șase ani de la premieră. În noul sezon vor reveni chipuri cunoscute: Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin), Dustin (Gaten Matarazzo), Will (Noah Schnapp), Max (Sadie Sink), Steve (Joe Keery), Nancy (Natalia Dyer), Jonathan (Charlie Heaton), Robin (Maya Hawke) și Joyce (Winona Ryder). 

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon au fost amânate din cauza pandemiei. „Dar a avut un impact foarte pozitiv, permițându-le fraților Duffer, pentru prima dată, să scrie întregul sezon înainte să-l filmăm și să aibă timp să rescrie într-un mod de care rar aveau parte înainte, astfel încât calitatea acestor scenarii este excepțională, poate mai bună ca niciodată „, a declarat producătorul Shawn Levy pentru Collider.

„Stranger Things” este o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară în orașul aparent normal Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni și familia caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente mortale. Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi modificate, deoarece ceea ce descoperă va schimba Hawkins și, eventual, lumea – pentru totdeauna.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global „Stranger Things” a obținut peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA etc. Serialul este unul dintre cele mai vizionate titluri de pe Netflix, doar sezonul al treilea acumulând 40,7 milioane de gospodării în primele sale patru zile de la lansare – mai mult decât toate filmele și seriile Netflix în acel interval de timp – și 64 de milioane de gospodării în primele patru săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Netflix a cumpărat cel mai scump film din istoria târgului din cadrul Berlinalei

Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

Gigantul Netflix investeşte cel mai mult la Hollywood în acest an

Foto: Netflix