Emmy 2022: Sydney Sweeney, Bill Hader, Julia Garner au câștigat nominalizări pentru mai multe proiecte

De: Nicoleta Lepădatu / 13.07.2022, 12:53
Emmy 2022: Sydney Sweeney, Bill Hader, Julia Garner au câștigat nominalizări pentru mai multe proiecte

Julia Garner, Bill Hader și Sydney Sweeney se numără printre vedetele care au câștigat nominalizări la premiile Emmy 2022 pentru mai multe proiecte, când lista nominalizaților a fost anunțată marți.

Marcând prima ei nominalizare la Emmy, Sydney Sweeney se află pe lista cu cele care concurează pentru trofeul pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă pentru „Euphoria” de la HBO și cea mai bună actriță în rol secundar într-o serie limitată pentru „The White Lotus ”de la HBO.

De asemenea, au câștigat nominalizări la actorie pentru mai multe seriale, Julia Garner, pentru actriță în rol secundar într-un serial dramă pentru „Ozark” de la Netflix și actriță în rol principal într-o serie limitată pentru „Inventing Anna” de la Netflix; Rhea Seehorn, pentru actriță în rol secundar într-un serial dramă pentru „Better Call Saul” de la AMC și actriță într-o comedie scurtă sau serial dramă pentru „Cooper’s Bar” de la YouTube; și Harriet Walter, pentru actriță invitată într-un serial de comedie pentru „Ted Lasso” și actriță invitată într-un serial dramă pentru „Succession”.

Bill Hader a fost nominalizat pentru actor în rol principal într-un serial de comedie pentru „Barry” de la HBO, și pentru actor invitat într-un serial de comedie pentru „Curb Your Enthusiasm” de la HBO. De asemenea, a fost nominalizat pentru regie pentru un serial de comedie și pentru scenariu pentru un serial de comedie, ambele pentru „Barry”.

Printre cei care au fost recunoscuți ca gazde împreună cu scrierea sau regia s-au numărat și Amy Poehler, pentru regia pentru un program documentar/nonficțiune pentru „Lucy and Desi”  de la Amazon și gazdă pentru un program de tipul reality show sau competiție pentru „Making It” de la NBC; și Nicole Byer, gazda unui program de tipul reality show sau competiție pentru „Nailed It” de la Netflix și scenariu pentru o emisiune specială tot pentru Nicole Byer, pentru BBW (Big Beautiful Weirdo), de la Netflix.

Nominalizările la premiile Emmy 2022 au fost anunțate marți, iar ceremonia va fi transmisă în direct pe 19 septembrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Emmy 2022: „Succession”, „Ted Lasso”, „The White Lotus”, cele mai multe nominalizări