Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

De: Loredana Toma / 17.01.2021, 10:22
Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

La 51 de ani, actrița și cântăreața Jennifer Lopez are un corp de invidiat, ferm și tonifiat ca la carte. Însă, pentru a-și menține această imagine de vis, cântăreața ține o dietă strictă și petrece multe ore în sala de sport.

Sport și dietă strictă, cu multe fructe și legume

J Lo a făcut furori cu cel mai recent videoclip, „In the morning”, în care apare goală, purtând o pereche de aripi de înger. Iar, în urmă cu câteva zile, a fost anunțat faptul că artista va susține un recital la ceremonia de învestire a noului președinte american, Joe Biden. Motive pentru ca artista să aibă grijă de imaginea ei.

În ceea ce privește dieta, fructele și legumele ar fi ingredientele de bază, precum și hotărârea cu care respinge tentațiile culinare. Toate acestea o ajută să facă față coregrafiilor complicate pe care le face pentru videoclipurile și concertele sale.

În 2018, antrenoarea vedetelor Tracy Anderson a precizat că alimentele consumate de J Lo sunt organice și proaspete. “O hrănesc cu gustări foarte sănătoase, pentru că are nevoie de o energie bună pentru a da randament în tot ceea ce face. Tot ceea ce mănâncă J Lo este organic și bine calculat, cu un echilibru între proteine și nutrienți de cea mai bună calitate. Totul este proaspăt”, a mai declarat antrenoarea.

În 2016, cântăreața a dezvăluit pentru publicația US Weekly că mic dejunul său constă într-un shake Chocolate Body Lab, care are 90 de calorii, pe care îl prepară cu lapte sau cu apă. A recunoscut, de asemenea, că n-a mai băut cafea de mulți ani, iar cofeina îi este strict interzisă. Actrița ia un mic dejun foarte ușor, la ora prânzului se înfometează, iar pentru cină preferă pui fără oase și piele cu garnitură de varză de Bruxelles, sotată. Când vine vorba despre dieta copiilor săi, gemenii de 12 ani Max și Emme, J Lo menționează că le oferă foarte multe legume verzi, precum broccoli, kale, varză de Bruxelles etc.

Este în regulă să trișezi din când în când 

Cântăreața a mai spus că se întâmplă, câteodată, să mai și „ronțăie” câte ceva între mese. Deși ține o dietă strictă, ea apelează la gustări constând din fructe sau legume. “Am mereu cu mine fructe sau legume, pentru câte o mică gustare. Până la urmă, suntem toți ființe umane. Nu cred că trebuie să ne supărăm dacă mai greșim câte puțin sau dacă mai trișăm cu câte ceva. Oricine mai poftește, câteodată, la o prăjitură sau la o bucățică de ciocolată”, a mai spus artista. Un alt lucru esențial este hidratarea iar J Lo are grijă să bea mereu suficiente lichide. “Beți foarte multă apă, mai ales înainte de a merge la sala de forță”, a  declarat artista.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

FOTO: Profimedia Images