Jennifer Lopez și Ben Affleck se distrează, iar Alex Rodriguez se declară „șocat”

De: Loredana Toma / 11.05.2021, 14:56
Jennifer Lopez și Ben Affleck se distrează, iar Alex Rodriguez se declară

Jennifer Lopez și Ben Affleck pare că se simt din nou bine unul în compania celuilalt, la 17 ani de la despărțire. Cei doi ar fi petrecut o săptămână romantică într-o stațiune de lux, în Montana, unde Ben Affleck deține o cabană unde merge să-și limpezească gândurile și unde, totodată, își petrecea vacanțele cu fosta soție, Jennifer Garner, și cei trei copii ai lor.

Jennifer Lopez a fost văzută de mai multe ori, în ultima perioadă, plecând de la reședința din Los Angeles a lui Affleck. Atât J Lo, cât și Affleck au pus capăt recent unor relații, cu Alex Rodriguez, respectiv Ana de Armas. 

Fostul partener, Alex Rodriguez, șocat, trist și supărat din cauza acțiunilor lui Jennifer Lopez

Pe de altă parte, Alex Rodriguez, de care Lopez s-a despărțit în urmă cu o lună, după o relație de patru ani, din cauza unei infidelități, s-a declarat șocat de reunirea celor doi. Potrivit unor surse citate de Daily Mail – care a și publicat imagini în exclusivitate cu noul cuplu -, Rodriguez chiar ar fi contactat-o pe J Lo și i-ar fi spus că-l deranjează faptul că ea petrece timpul cu Ben Affleck.

„Alex este șocat să vadă că Jennifer a trecut deja peste despărțirea lor. El chiar a crezut și a sperat că vor rămâne, totuși, împreună și nu este doar supărat, ci și trist”, a declarat sursa citată. 

Lopez și Afleck – pe vremuri cunoscuți ca „Bennifer” – s-au logodit în 2002, iar în 2003 urmau să se căsătorească, însă au anulat nunta chiar cu o zi înaintea evenimentului, iar, în 2004, s-au despărțit oficial. Se pare că cei doi au rămas însă în relații amicale, iar recent au reînceput să se vadă. Cei doi au fost văzuți împreună destul de des de la despărțirea lui Lopez de Rodriguez și par a fi mai mult decât doar prieteni, iar Affleck nu a ratat nicio ocazie de a o lăuda în public pe Lopez. „Au o conexiune foarte puternică. Totul a fost foarte rapid și intens, dar Jennifer este foarte fericită”, a declarat o sursă. 

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Jennifer Lopez își aruncă din nou bijuteriile, dar nu mai renunță la tricou, pe Instagram

Foto: Profimedia Images