Ridley Scott spune că sunt scrise episoadele pilot pentru serialele „Alien” și „Blade Runner”

De: Ana Obretin / 22.11.2021, 16:03
Ridley Scott spune că sunt scrise episoadele pilot pentru serialele

Cineastul Ridley Scott spune că sunt scrise deja episoadele pilot pentru serialele spin off „Alien” și „Blade Runner”.

Veteranul regizor a declarat pentru programul de știri radio al BBC Today că dezvoltarea acestor producții este în plină desfășurare. „Am scris deja pilotul pentru ‘Blade Runner'”, a spus acesta. „Deci deja prezentăm ‘Blade Runner’ ca un serial TV, probabil în primele 10 ore”, a mai spus el.

Scott a confirmat, de asemenea, faptul că franciza „Alien” va avea un spin off TV „similar”. „Episodul pilot pentru ‘Alien’ este acum scris”, a spus cineastul,

CITEȘTE ȘI: Regizorul Ridley Scott spune că filmele cu supereroi sunt extrem de plictisitoare. Care este motivul

Anunțat pentru prima dată în decembrie 2020 și comandat de FX, serialul „Alien” îl are pe Noah Hawley ca showrunner. 

Vorbind despre cel mai recent film al său, „House of Gucci”, cineastul de 83 de ani a răspuns criticilor primite din partea Patriziei Gucci în aprilie. Potrivit acesteia, filmul MGM „fură identitatea unei familii pentru a obține profit, pentru a crește veniturile sistemului de la Hollywood”, scrie The Hollywood Reporter.

Scott a spus: „Era vorba despre crimă. Ei uită: a fost ucis. Unul dintre frați a ajuns la închisoare pentru evaziune fiscală. Așa că nu-mi vorbi despre a obține un profit. Glumesti? Când faci asta, tinzi să devii domeniu public”.  Întrebat despre moartea tragică a directorului de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale westernului „Rust”, împușcată accidental de Alec Baldwin, Scott a spus că nu a folosit niciodată muniție reală în producțiile sale. „Nu știu de ce era o armă adevărată sau o muniție adevărată în nenorocitul de film”, a spus el. „Cineva ar trebui să aibă probleme pentru asta. Absolut nebun. Nu trebuie să aveți niciodată muniție reală pe platouri”, a mai spus acesta.

După un an în care a lansat două filme, „The Last Duel” și „House of Gucci”, următorul pentru Scott este producția Apple TV + „Kitbag”, biografia sa despre Napoleon Bonaparte. El se va reuni astfel cu starul său din „Gladiator”, Joaquin Phoenix, în rolul liderului militar francez, și cu Jodie Comer, din „The Last Duel”, ce va fi soția lui Bonaparte, Josephine. Scott a confirmat că filmările vor începe în ianuarie. 

CITEȘTE ȘI: Jodie Comer („Killing Eve”) va juca alături de Joaquin Phoenix în filmul „Kitbag”, al lui Ridley Scott

Foto: Profimedia Images