Bărbat care își înșală soția, dat de gol de un bug vechi al imprimantelor

De: Alex Manole / 21.06.2021, 12:09

O bonă de 26 de ani, care lucrează pentru un cuplu „puternic”, a descoperit că bărbatul de 48 de ani își înșală soția. Ea a povestit întâmplarea pe secțiunea r/relationship_advice de pe Reddit.

Tânăra, care este studentă, a mers la computerul comun al familiei pentru a verifica temele copiilor. După ce a pornit imprimanta, aceasta a început să scoată foi. Când le-a verificat, bona a văzut că sunt pagini de pe forumuri care sugerau cele mai bune locuri în care poți găsi prostituate pe o insulă pe care bărbatul urma să o viziteze.

„Vinovatul” a fost dat de gol de o problemă veche a imprimantelor: documente care rămân uneori în memorie chiar dacă au fost deja imprimate și sunt uneori scoase din nou imediat ce dispozitivul este pornit.

Potrivit bonei, soția este foarte religioasă (fiica unor misionari) și ar fi șocată să afle că soțul ei o înșală, mai ales cu prostituate. Tânăra nu știe dacă ar trebui sau nu să îi spună femeii ce a descoperit în imprimantă.

Femeia de 48 de ani, care este „ absolut superbă” și „în formă”, potrivit bonei, „ar fi umilită să știe că el face asta”, mai ales că primul soț al femeii a înșelat-o, de asemenea.

Pe de altă parte, bărbatul se poartă frumos cu bona, pe care o consideră un membru al familiei, iar tânăra nu vrea să îi facă rău. Mai mult, ambii soți sunt părinți excelenți, potrivit postării.

„Nu știu ce să fac”, a scris tânăra. Cel mai popular sfat l-a primit de la un utilizator a cărui mamă a fost și ea bonă. Acesta i-a sugerată să „o ajute” pe soție să afle ea singură de aventurile bărbatului, oferindu-i indicii fără ca ea să se incrimineze.

Sursa: Reddit

CITEȘTE ȘI:

O actriţă supercunoscută, acuzată că-şi înşală soţul

Gina Pistol te învaţă cum să afli dacă iubitul te înşală!