Gina Pistol te învaţă cum să afli dacă iubitul te înşală!

De: Cătălina Matei / 01.05.2021, 08:00
Gina Pistol nu prea pare expertă în relaţiile stabile şi de lungă durată.

Când vine vorba de înselat, Gina Pistol ştie cum să procedeze! Fără, certuri, fără detectivi particulari, ea a aflat cea mai bună strategie a erei moderne de a da în vileag infidelităţile iubitului.

„Doamnelor, dacă simţiţi că bărbatul vostru vă înşală, mergeţi cu el acasă la t*rfa respectivă şi verificaţi dacă internetul prin wireless se conectează automat”, a fost mesajul de la poza partajată de Gina pe o rețea de socializare.

Acestea sunt femeile cu care bărbaţii îşi înșală cel mai des nevestele

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters.com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie bărbaţii îşi înșală cel mai des soţiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor (25% dintre respondenţi). Pe locul doi s-a situat o prietenă veche (18%), iar pe trei menajera (17%). Au urmat: cumnata (12%) şi partenera celui mai bun prieten (5%).

La sondaj au participat 700 de bărbaţi însuraţi din Marea Britanie, transmite Go4it. Aproape jumătate dintre aceştia (48%) au recunoscut că şi-au înşelat nevasta cu o persoană din apropierea cercului familiei.