Bateristul Korn, Ray Luzier, are Covid. Este al treilea membru al trupei care se infectează cu virusul

De: Nicoleta Lepădatu / 15.10.2021, 14:58
Bateristul Korn, Ray Luzier, are Covid. Este al treilea membru al trupei care se infectează cu virusul

În ultimele luni, trei membri ai grupului Korn au fost infectaţi cu SARS-CoV-2, cel mai recent afectat fiind bateristul Ray Luzier, testat pozitiv pentru temutul virus.

Trupa a anunţat că Luzier a primit rezultat pozitiv la un test Covid-19 şi nu va urca pe scenă în următoarele trei concerte ale Korn, programate în Las Vegas, Fresno şi Oakland. „Korn îşi va continua programul în ciuda acestor circumstanţe”, s-a mai spus în comunicatul de presă.

Locul lui Ray Luzier va fi ţinut de Aric Improta, bateristul trupei Fever 333.

În luna august, solistul Jonathan Davis a contractat virusul, iar asta a forţat trupa să amâne mai multe spectacole din turneu.

La scurt timp, chitaristul James ‘Munky’ Shaffer a fost și el testat pozitiv. Grupul a continuat turneul înlocuindu-l temporar cu J.R. Bareis, membru în  Love and Death, proiectul chitaristului Brian ‘Head’ Welch de la Korn.

Jonathan Davis s-a confruntat cu efectele secundare ale bolii mai mult timp după diagnosticare, a dezvăluit recent Welch.

Korn are planificată pentru SUA o serie de concerte începând cu 16 iulie, dar şi apariţia la festivalul Hellfest (Franţa), în 2022.

Formaţia americană a cunoscut succesul la nivel internaţional odată cu cel de-al treilea album, “Follow The Leader ” din  1998, album ce a debutat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200. Acest album a fost răsplătit cu nu mai puţin de cinci discuri de platină pentru vânzări de peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe scenele muzicale, Korn a devenit cunoscută datorită stilului muzical ce îmbină elemente de rock, hip hop, groove şi metal, stil cunoscut ca “nu metal”. În muzica lor se regăsesc numeroase influenţe de la trupe ca Metallica, Nirvana, Led Zeppelin, Alice in Chains, Sepultura, Faith No More, Red Hot Chili Peppers, Duran Duran, Rage Against the Machine, Slayer, Pink Floyd, Biohazard, Nine Inch Nails, Beastie Boys, Black Sabbath, Anthrax, dar şi influenţe evidente din cultura hip hop.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele a lansat videoclipul piesei ”Easy on Me” (Video)

Tags: