“Better Man”, un documentar biografic “original și surprinzător” despre Robbie Williams

De: Loredana Toma / 23.02.2021, 15:11
“Better Man”, un documentar biografic “original și surprinzător” despre Robbie Williams

Un film despre viața cântărețului britanic Robbie Williams, care va descrie experiențele care l-au determinat să ajungă omul și artistul care este astăzi, este gata să intre în producție în vara acestui an. “Better Man” va fi regizat de  Michael Gracey, cunoscut pentru filmul “The Greatest Showman”, iar scenariul este scris de acesta împreună cu scenariștii Oliver Cole și Simon Gleeson. Filmul va include detalii despre momentele care l-au definit pe artist atât pe scenă, cât și în culise.

Un artist de Cartea Recordurilor pe toate planurile

Robbie Williams a devenit cunoscut la vârsta de 16 ani, pe când făcea parte din trupa Take That, dar apogeul l-a atins în cariera solo. 11 dintre cele 12 albume ale sale de studio au fost pe locul întâi în topurile din Marea Britanie, iar șase dintre ele au fost în top 100 al celor mai bine vândute materiale discografice. Biletele la concertele sale sunt sold out imediat ce sunt puse în vânzare și a intrat în Cartea Recordurilor pentru epuizarea a 1,6 milioane de tichete la un show într-o singură zi, în turneul Close Encounters.

Gracey a precizat că documentarul a luat naștere după lungi conversații libere cu Williams și că i-a luat câțiva ani ca să pună cap la cap un film, potrivit Deadline.

Deși nu a vrut să ofere detalii despre cum va fi filmul și nici despre cum va fi rolul lui Williams, regizorul a dat asigurări că va fi ceva “original și surprinzător”.

În vârstă de 47 de ani, Robbie Williams a înregistrat un succes uriaș după ce a părăsit trupa Take That, lansând hituri precum „Angels” și „Millennium”. Williams deține un record de opt Brit Awards, dintre care patru pentru cel mai bun cântăreț britanic, și trei MTV European Music Awards, printre altele. Este și unul dintre cel mai bine vânduți artiști, cu vânzări de 75 de milioane de albume la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI: Robbie Williams, carantină în paradis. Starul a fost diagnosticat cu COVID-19 

4 lucruri neştiute despre Robbie Williams

Foto: Profimedia Images