Bill Murray spune că va juca în ”Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

De: Nicoleta Lepădatu / 27.10.2021, 11:03
Bill Murray spune că va juca în ”Ant-Man and the Wasp: Quantumania”

Bill Murray intră în universul cinematografic Marvel. În timp ce își promova rolul din cel mai recent film al lui Wes Anderson, ”The French Dispatch”, Bill Murray, în vârstă de 71 de ani, a declarat într-un interviu din 26 octombrie apărut în publicația germană Frankfurter Allgemeine Zeitung că a filmat recent un rol din universul Marvel, în ”Ant-Man and the Wasp: Quantumania” – sau, cel puțin, aproape că a spus asta.

Bill Murray a fost întrebat de ce alege să lucreze de cele mai multe ori cu regizori precum Wes Anderson, Sofia Coppola și Jim Jarmusch și dacă asta înseamnă că este important pentru el să lucreze cu regizori pe care îi cunoaște și îi plac.

Ca răspuns, Murray a spus: „Știi, recent am făcut un film Marvel”, înainte de a părea să regrete imediat dezvăluirea: „Probabil nu ar fi trebuit să îți spun, dar nu contează”, a adăugat el.

Totuși, Murray a continuat, explicând că, în ciuda faptului că universul cinematografic Marvel nu este tocmai un lucru obișnuit pentru el, a fost convins de către regizorul Peyton Reed să se alăture filmului.

„În orice caz, mulți au fost destul de surprinși de faptul că m-am hotărât să particip într-un astfel de proiect”, a spus Murray. „Dar pentru mine treaba a fost destul de clară: l-am cunoscut pe regizor și mi-a plăcut foarte mult. Este amuzant, modest, tot ce îți poți dori de la un regizor.”

Deși Bill Murray nu a menționat direct numele lui Reed, el a spus despre ”Bring It On”” – care a fost regizat de Reed – că este un film „al naibii de bun” și un alt motiv pentru care a acceptat să joace într-un film cu supereroi. „Așa că am fost de acord, deși de altfel nu sunt interesat ca actor de aceste uriașe adaptări de benzi desenate”, a spus Murray.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Actorul Bill Murray, gest de excepție pentru cel mai înfocat fan al său

Tags: