Bill Skarsgard, în remake-ul „The Crow”, filmul care i-a adus sfârșitul lui Brandon Lee

De: Ana Obretin / 04.04.2022, 15:34

Bill Skarsgard va avea rolul principal în remake-ul filmului „The Crow” (1994). Lungmetrajul original, de Alex Provas,  a fost marcat de o tragedie: actorul principal, Brandon Lee, a fost împușcat mortal accidental pe platouri, în timpul filmărilor. 

De-a lungul timpului, au existat mai multe încercări de a produce un remake al filmului „The Crow”. Noua tentativă îl are pe Bill Skarsgard în rolul principal, cel al strigoiului Eric Draven, și pe Rupert Sanders ca regizor.

CITEȘTE ȘI: Vedete care au ucis în viața reală: De la Tupac la Oliver Stone și Sid Vicious

Sanders, cunoscut pentru filmul „Albă ca Zăpada și vânătorul”, va filma pentru acest lungmetraj la Praga și Munchen, în iunie.

Scenaristul lungmetrajului „King Richard”, Zach Baylin va scrie textul noului film, care se află deja în etapa de preproducție.

Ca și în cazul filmului original, acesta va fi bazat pe romanul grafic din 1989 al lui James O’Barr, dar presa de specialitate a raportat anterior că remake-ul va fi mai fidel sursei originale.

În filmul original, muzicianul rock Eric Draven și logodnica lui, Shelly, sunt atacați de o bandă de răufăcători pe stradă, fiind împușcați. Eric este înviat la spital de o cioară și apoi pleacă într-o misiune de răzbunare, pentru a-și pedepsi atacatorii.

De-a lungul timpului, mai mulți actori au fost asociați cu proiectul, printre aceștia numărându-se Luke Evans, Nicholas Hoult, Jack O’Connell și Jack Huston, dar și Jason Momoa.

Filmul original a avut un succes uriaș la lansare și a dat naștere mai multor continuări: „The Crow: City of Angels” (1996), cu Vincent Perez, „The Crow: Salvation” (2000), cu Eric Mabius, și „The Crow: Wicked Prayer” (2005), cu Edward Furlong. De asemenea, a fost lansat un serial TV, cu Mark Dacascos, în rolul principal, la sfârșitul anilor 1990.

CITEȘTE ȘI: „Morbius”, cu Jared Leto în rolul principal, intră direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării

Foto: Profimedia Images