Billie Eilish a sărit îmbrăcată în piscină la petrecerea de lansare a albumului “Happier Than Ever”

De: Andra Voiculescu / 04.08.2021, 14:47
Billie Eilish a sărit îmbrăcată în piscină la petrecerea de lansare a albumului “Happier Than Ever”

Billie Eilish, în vârstă de 19 ani, a lansat albumul „Happier Than Ever” pe 30 iulie, album ce conține 16 piese noi. Cântăreața a sărit într-o piscină cu hainele pe ea și a postat mai multe fotografii pe Instagram în care sărbătorește lansarea albumului alături de prietenii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Eilish deține deja 7 premii Grammy şi un record consemnat în Cartea Recordurilor. Este cel mai tânăr artist premiat în istoria Grammy-urilor şi pe locul 26 în rândul artiştilor cu cele mai multe vânzări digitale în deceniul 2010-2020. Primul său LP, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” a fost lansat în pe 29 martie 2019, acesta fiind cel de-al doilea.

Odată cu lansarea acestei piese şi acestui single, Billie a declarat că „Happier Than Ever” este melodia sa preferată, dar şi clipul său preferat. Alte single-uri de pe noul disc lansate până acum au fost „My Future”, „Therefore I Am”, „Your Power”, „Lost Cause” şi „NDA”. Artista a compus albumul alături de fratele său, Finneas. Pentru a promova noul material discografic, Eilish colaborează cu Spotify lansând un artist hub numit Happier: The Destination.

În septembrie Disney+ va difuza filmul „Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles”, care va include o reprezentaţie a celor 16 piese de pe disc pe scena de la Hollywood Bowl.

Pe 31 iulie 2021 BBC a difuzat un documentar intitulat „Billie Eilish: Up Close”, filmat în Los Angeles şi prezentând detalii despre viaţa sa de zi cu zi, copilăria şi adolescenţa sa.

Sursa foto: HEPTA

Citește și: Billie Eilish, acuzată că a jignit comunitatea asiatică din SUA (apropotv.ro)