Billy Porter și Guy Fieri joacă în comedia lui Tom Brady „80 pentru Brady”

De: Nicoleta Lepădatu / 24.06.2022, 12:29
Billy Porter și Guy Fieri joacă în comedia lui Tom Brady „80 pentru Brady”

Câștigătorii Emmy Billy Porter și Guy Fieri se alătură distribuției comediei lui Tom Brady „80 pentru Brady”.

Cei doi fac parte din distribuția filmului Paramount Pictures și Endeavour Content, în care mai joacă Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno și Sally Field.

Starul NFL Tom Brady va juca și va produce filmul prin intermediul 199 Productions. Kyle Marvin, actorul-scenarist din spatele filmului indie „The Climb”, regizează după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Michael Covino, bazat pe o schiță a scriitorilor Emily Halpern și Sarah Haskins. Filmările pentru acest proiect tocmai s-au încheiat.

Inspirat dintr-o poveste adevărată, Brady povestește despre patru cei mai buni prieteni și fani ai New England Patriots care fac o excursie care le-a schimbat viața la Super Bowl LI din 2017 pentru a-și vedea eroul quarterback, Tom Brady. Urmează haosul în timp ce navighează în sălbăticia celui mai mare eveniment sportiv din țară. Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno și Sally Field cântă în cvartet. Guy Fieri va avea o apariție cameo, în timp ce detaliile despre personajul lui Billy Porter sunt încă ținute secrete.

Câștigătoarea Oscar Donna Gigliotti produce cu Endeavour Content, după ce a dezvoltat scenariul alături de Brady. Marvin și Covino vor fi producători executivi prin Watch This Ready, împreună cu Jeff Stott.

Porter, câștigător de Grammy, Tony și Emmy și-a făcut recent debutul regizoral în lungmetrajul MGM „Anything’s Possible” și urmează să regizeze comedia pentru adolescenți queer „To Be Real”. Creditele pe ecrane ale lui Porter includ o producție premiată a seriei „Pose” de Ryan Murphy, precum și muzicalul „Cinderella” de la Amazon, „American Horror Story” și „The Twilight Zone” de la CBS All Access.

Fieri, pe lista celor mai bine vânduți autori de la New York Times, este gazda nominalizată la Emmy a unor seriale populare de pe Food Network, cum ar fi „Diners”, „Drive-Ins and Dives” și „Guy’s Grocery Games”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tom Brady, fost jucător vedetă de fotbal american și soțul supermodelului Gisele Bündchen, va juca în primul său film