Blogger-ul „care-te-uraste” a primit o recompensa lunga si rosie!

Apropo.ro / 17.10.2008, 17:37
Blogger-ul
Vi-l mai amintiti pe blogger-ul care oferea 500 €, pentru a se putea razbuna pe fosta iubita? Din nefericire, a gasit-o!

Te-ai gandit vreodata cate lucruri se pot face cu un extinctor? Poti sa previi un incediu, dar ar fi banal. Poti sa tii usa de la intrare deschisa, ceea ce e constructiv, sau poti sa iti caftesti fostul iubit in fata, ca pe Albumul Apropo.

Mihai, blogger-ul care a oferit 500 de euro pentru a-si gasi fosta iubita (Anca Matei), care l-a parasit cu tot ce avea el mai de pret prin casa, a gasit-o pana la urma, dar cu un pret mai mare decat suma oferita initial.

Daca ar fi investit banii intr-o papusa gonflabila sau in terapie de cuplu, nu si-ar fi luat-o "in freza" in halul asta. Acum, recompensa i-ar fi prins bine chiar lui, pentru operatia de reconstructie a fetzei.

Concluzie: Daca nu iti este clar in ce stadiu se afla relatia ta cu partenerul de viata, chiar si dupa ce a parasit domiciliul conjugal in miez de noapte, si-a schimbat numarul de telefon si adresa de mail, pentru a nu mai fi gasit, poate ar fi cazul sa iei in calcul posibilitatea (incredibila, nu ?) ca el/ea nu vrea sa te mai vada vreodata.

P.S. Ii uram insanatosire grabnica blogger-ului "care-te-uraste" si acces limitat la Internet, pe viitor! 

 Cum comentezi aceasta intamplare ciudata?

 

 Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz.ro

 

 

 Tu ce ai fi facut in locul lui "care-te-uraste"? Cum ai fi reactionat?

 

Esti de acord cu ce spune blogger-ul Mihai? Tu ce ai face in locul lui?

 

Â