Bob Odenkirk a ajuns în spital după ce i s-a făcut rău la filmările pentru „Better Call Saul‟

De: Nicoleta Lepădatu / 28.07.2021, 08:09
Bob Odenkirk a ajuns în spital după ce i s-a făcut rău la filmările pentru „Better Call Saul‟

Bob Odenkirk, cel care deține rolul principal în serialul „Better Call Saul”, a fost dus de urgență marți la spital după ce a leșinat pe  platourile de filmare, conform publicației Variety.

Bob Odenkirk filmează în prezent la cel de-al șaselea și ultimul sezon al „Better Call Saul”, un spin-off al serialului popular „Breaking Bad”. Odenkirk s-a prăbușit marți pe platoul de filmare al serialului din New Mexico și membrii echipei de producție au chemat imediat o ambulanță. Odenkirk primește în continuare îngrijiri medicale, deși cauza colapsului nu a fost făcută publică.

Odenkirk, în vârstă de 58 de ani, îl joacă pe avocatul Saul Goodman în „Better Call Saul”, ca și în „Breaking Bad”, de altfel. „Better Call Saul” urmărește transformarea personajului din Jimmy McGill, condamnat penal, la puternicul avocat de drept penal, Saul. Rolul lui Odenkirk în „Better Call Saul” i-a adus patru nominalizări la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune și patru nominalizări la Emmy pentru un actor principal într-un seial dramă.

Bob Odenkirk a jucat recent în filmul de acțiune „Nobody”, care a avut recenzii în general favorabile de la critici și a debutat pe rpimul loc în box office, în weekendul de lansare. În timpul unui interviu pentru Variety despre film, Odenkirk a discutat despre cum a fost nevoit să devină un personaj de acțiune pentru acest rol.

„Am fost la minunata sală de gimnastică 87eleven, înconjurat de cei mai buni actori care își fac cascadoriile în filme,  inclusiv oameni precum Keanu Reeves, Jason Statham și Halle Berry”, a spus Odenkirk. „Sunt un scriitor de comedie, care, treptat, se îndreaptă spre această disciplină. Mă simțeam jenat de cât de slab pregătit eram când acești profesioniști se aflau la 25 de metri distanță. ”

Sezonul final din „Better Call Saul”, care va avea 13 episoade, va avea premiera la începutul anului 2022.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Better Call Saul, prologul lui „Breaking Bad”