Bon Jovi vinde apartamentul luxos din New York (Galerie foto)

De: Gabriela Voicu / 29.03.2013, 15:45
Vrei să trăiești precum unul dintre cei mai populari cantareti rock? Ai ocazia sa cumperi apartamentul lui Jon Bon Jovi, dintr-un cartier select din New York, SUA.

E din Jersey, dar trăiește pe picior mare în Manhattan! Bon Jovi, căci despre el vorbim, vinde luxosul apartament pe care îl deține în New York, pentru fabuloasa sumă de 42 de milioane de dolari, un preț parcă prea piperat chiar și pentru Big Apple.

Apartamentul de tip duplex, scos la vânzare prin agentia imobiliara Corcoran Group, oferă vedere panoramică asupra New York-ului, are cinci dormitoare, șase băi, terase, sală de cinema, este complet mobilat și are suprafața de circa 700 de metri pătrați.

Vezi galeria foto

Cântărețul în vârstă de 51 de ani, tată a patru copii, a cumpărat locuința în 2007, pentru 24 de milioane de dolari, dar a cheltuit foarte mult pentru renovări. El mai are o proprietate în Middletown, New Jersey.

În ceea ce privește noutățile muzicale, nu este exclus ca trupa Bon Jovi – care va susține un concert la Sofia pe 14 mai anul acesta – să vină și în România, în 2014.