Bono, de la U2, debutează în animație

De: Ana Obretin / 22.12.2020, 15:12
Bono, de la U2, debutează în animație

Muzicianul irlandez Bono, liderul trupei U2, debutează în animație, în continuarea filmului de succes “Hai să cântăm!/ Sing”, care a fost lansat în 2016. Bono își va împrumuta vocea unui personaj din acest musical, în care va putea fi auzit și cântând. Pentru Bono, aceasta este pentru prima dată când poate fi auzit într-un film de animație. De asemenea, este unul dintre puținele sale roluri într-o producție de ficțiune. 

Cântăreții Pharrell Williams și Halsey și actrița Letitia Wright au mai fost incluși în distribuția acestui film, în care se vor întoarce și personaje care în pelicula originală au beneficiat de vocile lui Matthew McConaughey, Reese Witherspoon și Scarlett Johansson. 

Povestea din “Sing 2” îl are ca personaj principal pe Buster Moon (McConaughey), un koala optimist care ia sub aripa sa mai multe talente muzicale, pe care vrea să le prezinte într-un mare concert. Acesta lucru se poate concretiza doar dacă starul rock Clay Calloway (Bono) se alătură acestui show. Filmul ar putea fi lansat în cinematografe pe 22 decembrie 2021.

Lungmetrajul original a avut pe coloana sonoră peste 60 de piese, inclusiv una originală interpretată de Stevie Wonder și Ariana Grande, intitulată “Faith”, care a fost nominalizată la Globurile de Aur. Lungmetrajul a beneficiat de critici pozitive și a reușit încasări de 634 de milioane de dolari la nivel mondial. 

“Sing 2” este scris  și regizat de cineastul Garth Jennings și va include zeci de piese rock și pop devenite clasice și interpretări electrizante. 

Bono a mai avut apariții speciale în filmele “The Million Dollar Hotel”, regizat de Wim Wenders, și “Across the Universe”, de Julie Taymour, și și-a jucat propriul rol în producții precum “Entourage”. Ca lider al formației U2, Bono a fost recompensat cu 22 de premii Grammy și a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

CITEȘTE ȘI: Filme controversate cu copii: Roluri mature primite de actori prea tineri

FOTO: Profimedia

Tags: