Bradley Cooper, din nou în rol de regizor, dar într-un film

De: Loredana Toma / 21.04.2021, 17:36
Bradley Cooper, din nou în rol de regizor, dar într-un film

Bradley Cooper, care a debutat ca cineast cu filmul „A Star is Born”, cu Lady Gaga, va juca rolul unui regizor de la Hollywood din anii ’70 în noul proiect al lui Paul Thomas Anderson, care nu are încă un titlu oficial.

Lungmetrajul va fi lansat în cinematografe din SUA pe 26 noiembrie.

Un film fără titlu și sinopsis oficiale

Filmul, care a avut titlul temporar “Soggy Bottom”, este cel de-al nouălea proiect al regizorului Paul Thomas Anderson și cel mai recent după producția “Phantom Thread” din 2017, potrivit NME.

Deși nu există un sinopsis oficial, potrivit zvonurilor, povestea filmului este cea a unui actor licean și a întâlnirii lui cu un regizor de la Hollywood, interpretat de actorul nominalizat de opt ori la premiile Oscar Bradley Cooper, iar acțiunea se petrece în perioada anilor 1970. Filmul este turnat în Los Angeles, în San Fernando Valley, decor ce a mai fost folosit de Anderson în trecut pentru producții ca “Magnolia”, “Punch Drunk Love” și “Boogie Nights”.

Rolul tânărului actor este jucat de Cooper Hoffman, fiul regretatului Philip Seymour Hoffman. Din distribuție mai fac parte actorii Alana Haim (din trupa Haim),  Nate Mann și Benny Safdie, care, potrivit zvonurilor, ar juca rolul unui politician.

Anul trecut, Anderson a colaborat cu artista Alana Haim pentru o serie de clipuri muzicale pentru cel mai recent album al trupei, “Women in Rock Pt. III”.

CITEȘTE ȘI: Bradley Cooper, cel mai sexy bărbat în viaţă

Bărbaţi la 4 ace! Cine sunt cei mai eleganţi urmaşi ai lui Adam

Ei formează cel mai hot cuplu din showbiz!

Foto: Profimedia Images