Brian Johnson, solistul AC/DC, anunță noua autobiografie “The Lives of Brian”

De: Loredana Toma / 13.04.2021, 17:18
Brian Johnson, solistul AC/DC, anunță noua autobiografie “The Lives of Brian”

Brian Johnson, solistul trupei rock AC/DC, a anunțat o nouă carte autobiografică intitulată “The Lives of Brian”, care va fi lansată spre sfârșitul anului, pe data de 26 octombrie.

Cartea este promovată ca fiind “una dintre cele mai plăcute și distractive povești din istoria rock‘n’roll-ului”. Artistul s-a reîntors în trupă ca solist, pentru lansarea din noiembrie a albumului “Power Up”, care reprezintă primul material discografic de la “Rock Or Bust”, din 2014.

“Am avut câteva nopți lungi și fantastice, ceva zile mai rele și foarte multe zile bune”, a declarat Brian Johnson, potrivit NME. “Am trecut de la băiatul din corul bisericii la cântăreț de rock’n’roll și acum am ajuns să scriu o carte despre toată treaba asta”, a concluzionat el.

Cartea va acoperi mai multe etape din viața lui Johnson, de la copilăria pe care a petrecut-o în Dunston, Marea Britanie, unde a trecut de la băiatul din cor la cântăreț, după ce a vizionat recitalurile artistului Little Richard la televizor.

Viața ca un rollercoaster

Timp de mai bine de un deceniu, artistul a încercat să-și creeze “momentul” alături de mai multe grupuri muzicale. Totodată, a apărut la emisiunea britanică “Top of the Pops”, a fost în turneu în Australia, însă, consacrarea sa tot întârzia să apară. Apoi a fost invitat la Londra la audiții pentru una dintre cele mai mari trupe rock. Formația AC/DC căuta solist, după ce liderul Bon Scott decedase. Așadar, Brian a fost cooptat în trupă și au lansat albumul celebru “Back in Black”, care a devenit cel mai vândut material discografic rock al tuturor timpurilor. Turneul ce a urmat lansării albumului a adus arene arhipline cu fani ai trupei. Brian Johnson a fost foarte bine primit de fani și, în felul acesta, artistul a ajuns să aibă momentul de glorie după care tânjea de atâta vreme.

Însă, în 2016, acesta a trebuit să părăsească trupa din cauza pierderii auzului, iar, în 2020, s-a reîntors pentru înregistrarea albumului “Power Up. Totodată, artistul apare ca invitat în documentarul lui Dave Grohl intitulat “What Drives Us”, al cărui prim trailer a fost lansat pe 12 aprilie.

CITEȘTE ȘI: Trupa AC/DC se pensionează?

AC/DC trece de la muzica la vinuri!

Foto: Profimedia Images