„Bridgerton” începe producția pentru sezonul 3

De: Ana Obretin / 20.07.2022, 19:01

Netflix și Shondaland au anunțat, miercuri, că serialul „Bridgerton” intră în producție pentru sezonul 3 Noi membri se alătură distribuției: Daniel Francis, Sam Phillips și James Phoon.

Acest sezon se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton), potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

 În noul sezon, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunțat în sfârșit la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele disprețuitoare din sezonul secund. Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei.

CITEȘTE ȘI: Shonda Rhimes și Julia Quinn scriu romanul prequel „Bridgerton”

Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos. Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl ignoră. Dornic să-i recâștige simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce privește încrederea în a-și găsi un soț în acest sezon. Dar când lecțiile lui încep să funcționeze destul de bine, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope și să înțeleagă dacă acestea sunt doar de prietenie. O situație complicată pentru Penelope este și ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un prieten nou într-un loc neașteptat, în timp ce prezența tot mai mare a Penelopei în context face și mai dificil pentru ea să păstreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Noul showrunner al serialului este Jess Brownell, care este și producător executiv, alături de Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica și Chris Van Dusen

 Distribuția îi include pe:

·       Daniel Francis (Stay Close) care îl interpretează pe Marcus Anderson – o prezență carismatică care luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenția anumitor doamne puternice din societate, dar și furia altora.

·       Sam Phillips (The Crown) care îl interpretează pe Lord Debling – un lord genial cu interese neobișnuite. Însă, având avere și un titlu nobiliar care să-i susțină excentricitățile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnișoarelor în acest sezon.

·       James Phoon (Wreck) care îl interpretează pe Harry Dankworth – chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit și inteligență, Dankworth compensează cu o înfățișare atractivă.

CITEȘTE ȘI: Ce poveste de dragoste va fi subiectul sezonului 3 din „Bridgerton”

Foto: Netflix