Shonda Rhimes și Julia Quinn scriu romanul prequel „Bridgerton”

De: Nicoleta Lepădatu / 08.07.2022, 12:08
Shonda Rhimes și Julia Quinn scriu romanul prequel „Bridgerton”

Autoarea Julia Quinn și Shonda Rhimes fac echipă pentru a scrie un roman prequel „Bridgerton”.

Avon Books, o marcă a grupului William Morrow de la HarperCollins, a achiziționat drepturile nord-americane pentru un roman colaborativ scris de autoarea „Bridgerton”, Julia Quinn și Shonda Rhimes, care este producător executiv al serialul original Netflix, conform publicației The Hollywood Reporter.

Romanul se va baza pe următorul serial spinoff al lui Rhimes, care va documenta ascensiunea reginei Charlotte și va detalia „cum căsătoria tinerei regine cu regele George a stârnit atât o mare poveste de dragoste, cât și o schimbare în societate, creând lumea Tonului moștenită de personaje din Bridgerton.”

Publicarea cărții va fi programată înainte de lansarea spinoff-ului Netflix cu opt episoade – comandat anul trecut – care o va avea în rolul principal pe India Amarteifio în rolul versiunii mai tinere a lui Charlotte. Golda Rosheuvel, care o interpretează pe Regina Charlotte în „Bridgerton”, își va relua rolul în serialul prequel. Starurile „Bridgerton”, Adjoa Andoh și Ruth Gemmell, își vor relua și ele partiturile ca Lady Agatha Danbury și, respectiv, Lady Violet Bridgerton.

„Regina Charlotte a fost un personaj atât de emoționant de scris, iar acum posibilitatea de a lucra cu Julia pentru a adapta această poveste într-o carte este o oportunitate atât de interesantă”, a spus Shonda Rhimes într-un comunicat. „Abia aștept ca fanii acestui univers să citească povestea unui personaj care a rezonat atât de profund cu publicul nostru.”

Julia Quinn a adăugat: „Să văd drumul „Bridgerton” de la carte la ecran a fost fascinant și este o provocare atât de interesantă pentru mine să o duc în cealaltă direcție, de data aceasta transformând viziunea genială a Shondei într-un roman. Sunt deosebit de încântată că am ocazia să scriu despre regina Charlotte, care nu a fost în romanele originale. Personajul ei – și portretizarea ei strălucită de către Golda Rosheuvel – a fost un tur de forță și cred că cititorilor le va plăcea să aibă șansa de a o cunoaște mai profund.”

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Prequelul „Bridgerton” la Netflix, despre Regina Charlotte, are distribuția completă și pe India Amarteifio în rolul principal