Prequelul „Bridgerton” la Netflix, despre Regina Charlotte, are distribuția completă și pe India Amarteifio în rolul principal

De: Nicoleta Lepădatu / 31.03.2022, 16:15
Prequelul „Bridgerton” la Netflix, despre Regina Charlotte, are distribuția completă și pe India Amarteifio în rolul principal

Serialul prequel „Bridgerton”, aflat în prezent în lucru la Netflix, are distribuția completă, conform publicației Variety.

Serialul care nu are deocamdată un titlu și care a fost anunțat pentru prima dată în mai 2021, se concentrează pe ascensiunea Reginei Charlotte la celebritate și putere. Acesta spune povestea modului în care căsătoria tinerei Regine cu Regele George a determinat atât o mare poveste de dragoste, cât și o schimbare în societate, creând lumea moștenită de personajele din „Bridgerton”.

India Amarteifio urmează să o interpreteze pe tânăra Regina Charlotte în serial, în timp ce Corey Mylchreest îl va juca pe tânărul Rege George. În plus, actrița care o joacă în „Bridgerton” pe Regina Charlotte, Golda Rosheuvel, va apărea și în serial, alături de colegii ei Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton). Arsema Thomas va apărea ca tânăra Lady Danbury.

Shonda Rhimes scrie scenariul și este producător executiv al seriei prequel prin Shondaland.

„Bridgerton” s-a dovedit a fi un succes uriaș pentru Netflix, primul serial lansat în baza acordului pe care Rhimes l-a semnat cu streamerul. Primul sezon a fost lansat în decembrie 2020 și a devenit rapid unul dintre cele mai vizionate show-uri originale ale Netflix. Serialul a fost reînnoit rapid după debut pentru un al doilea sezon, acesta având lansarea pe 25 martie.

CITEȘTE ȘI: Regé-Jean Page: Salariul pe care l-a refuzat pentru a juca în sezonul al doilea al „Bridgerton”

Actorul Regé-Jean Page nu se va mai întoarce în cel de-al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

Mici secrete din culisele serialului Netflix “Bridgerton”

AFI Awards: „Da 5 Bloods”, „Nomadland”, „Bridgerton”, printre cele mai bune producții ale anului

Foto: Profimedia Images