Britney Spears rămâne în continuare sub curatela tatălui ei

De: Loredana Toma / 12.02.2021, 18:17
Britney Spears rămâne în continuare sub curatela tatălui ei

În ciuda tuturor eforturilor lui Britney Spears și ale fanilor săi, artista rămâne sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, potrivit unei hotărâri judecătorești.

Artista se luptă de mai mulți ani cu această situație în care tatăl său îi domină viața și averea. În fiecare dintre interviurile acordate presei, Jamie Spears a declarat că “acțiunile sale sunt în beneficiul fiicei lui și astfel o protejează de cei care i-ar putea face rău”.

Totuși, în prezent, Jamie Spears nu mai este tutore unic, ci împarte, de la sfârșitul anului trecut, responsabilitatea administrării averii lui Britney cu Bessemer Trust. Printr-o decizie dată de un judecător joi, acesta nu a reușit să redevină tutore unic al fiicei sale.

Artista își menține  cariera pe “hold”

Totodată, artista a menționat că nu va mai susține niciun concert până când tatăl său va fi înlăturat din “funcția” de tutore unic.

Britney Spears se bucură de sprijinul a numeroși fani, care au pornit diverse inițiative de „eliberare” a artistei și chiar au depus mărturie în procese. Nici documentarul recent lansat, “Framing Britney”, nu a ajutat prea mult, ci mai degrabă a mai deteriorat relația cu tatăl ei, una care nu era, oricum, prea roz.

Pe de altă parte, iubitul artistei, Sam Asghari, l-a criticat pe tatăl artistei, menționând, printre altele, că cei doi “vor ajunge la o relație normală doar atunci când Jamie își va trata fiica așa cum trebuie”, potrivit TMZ.

CITEȘTE ȘI: “Framing Britney Spears”: un documentar marca The New York Times, lansat pe Hulu 

Foto: Profimedia Images