Bruce Willis renunță la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie

De: Nicoleta Lepădatu / 31.03.2022, 07:54
Bruce Willis renunță la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie

Familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul renunță la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care afectează capacitatea unei persoane de a comunica, conform publicației Variety. Membrii familiei lui Willis au postat o declarație comună pe rețelele de socializare în care anunță retragerea din activitate a actorului.

„Pentru fanii extraordinari ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”

„Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el”, se mai spune în comunicat.

Documentul a fost semnat de actuala soţie a actorului Bruce Willis, Emma Heming Willis, precum şi de fosta lui soţie, Demi Moore, şi de fiicele starului american – Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Contactat de jurnalişti, agentul de presă al starului american nu a făcut declaraţii suplimentare pe această temă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Zmeura de Aur: Bruce Willis va avea o categorie proprie la ediția din 2022, pentru 8 roluri într-un singur an

 

Tags: