Bryan Cranston și Annette Bening vor juca în „Jerry and Marge Go Large”, al regizorului David Frankel

De: Nicoleta Lepădatu / 22.06.2021, 07:23
Bryan Cranston și Annette Bening vor juca în „Jerry and Marge Go Large”, al regizorului David Frankel

Cu Bryan Cranston și Annette Bening în rolurile principale, „Jerry and Marge Go Large” spune adevărata poveste a unui cuplu  care comite o serie de fraude cu bilete de loterie.

David Frankel („The Devil Wears Prada”, „Marley and Me”) va regiza povestea unui cuplu pensionar din Michigan care contribuie la revitalizarea comunității locale, jucând… cu abilitate la loteria din Massachusetts. Brad Copeland, nominalizat la premiile Emmy („Arrested Development”, „Wild Hogs”) este cel care a scris scenariul proiectului, iar Gil Netter, nominalizat la Oscar pentru „The Blind Side” și „Life of Pi”, îl va produce alături de Levantine Films („Hidden Figures”). Kevin Halloran („Ford v Ferrari”) este producător executiv.

Cranston îl va juca pe Jerry Selbee, un pensionar care descoperă o lacună matematică la loteria din Massachusetts și, cu ajutorul soției sale Marge, câștigă 27 de milioane de dolari și folosește banii pentru a revigora micul oraș din Michigan în care locuiește.

Bryan Cranston este câștigător al premiilor Emmy și Globul de Aur și a jucat cel mai recent în seria limitată Showtime „Your Honor”, pentru care a fost și producător executiv. El este, de asemenea, foarte cunoscut pentru interpretările lui Walter White în „Breaking Bad” și Hal în „Malcolm in the Middle”. În film, Cranston a apărut cel mai recent în „The One and Only Ivan”, a reluat rolul lui Walter White în „El Camino: A Breaking Bad Movie” și a jucat alături de Kevin Hart și Nicole Kidman în „The Upside”.

Annette Bening, de patru ori nominalizat la Oscar, va juca rolul lui Marge Selbee. Ea a putut fi văzută cel mai recent în „Hope Gap” de William Nicholson, alături de Bill Nighy, și „The Report”, de Scott Z. Burns, alături de Adam Driver, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Mai poate fi văzută în „Death On The Nile” a lui Kenneth Branagh și în „Nyad” de la Elizabeth Chai Vasarhelyi și Jimmy Chin.

Bryan Cranston și Annette Bening nu au mai jucat împreună până acum, deci se anunță o experiență cinematografică interesantă.

Foto: Profimedia images