Busi Lurayi, cunoscută pentru rolul din „How to Ruin Christmas”, a murit. Actrița avea 36 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 12.07.2022, 12:17
Busi Lurayi, cunoscută pentru rolul din „How to Ruin Christmas”, a murit. Actrița avea 36 de ani

Busi Lurayi, tânăra actriță sud-africană care a jucat în rolul lui Tumi în comedia de familie Netflix „How to Ruin Christmas”, a murit, a anunțat agenția care o reprezintă. Avea 36 de ani.

Eye Media Artists a spus că Lurayi „a murit brusc și a fost declarată moartă la domiciliul ei duminică de către personalul medical. Motivul morții ei este încă necunoscut, în timp ce așteptăm rezultatele raportului autopsiei.”

În cele trei episoade din 2020 ale „How to Ruin Christmas: The Wedding”, realizate în Africa de Sud, personajul lui Lurayi distruge ceea ce ar fi trebuit să fie nunta perfectă a surorii ei (Beauty Sello, interpretată de Thando Thabe), apoi încearcă să îndrepte lucrurile.

Busi Lurayi a revenit anul trecut pentru cel de-al doilea sezon al serialului, „How to Ruin Christmas: The Funeral”.

În 2007, ea a jucat rolul lui Thandi în serialul ITV „Wild at Heart”, despre o familie care se mută în Africa de Sud pentru a reabilita o rezervație pentru animale sălbatice și a înființa un spital pentru animale.

Anterior, a putut fi urmărită în câteva episoade din serialul NBC „ER” și din sitcomul sud-african „City Ses’la”.

Netflix Africa de Sud a spus într-o declarație de presă: „O lumină incredibilă s-a stins în industria divertismentului din Africa de Sud. Suntem profund întristați de moartea actriței premiate Busi Lurayi. Ne vom aminti de râsetele, de frumusețea și de momentele de bucurie pe care ni le-a adus. #RIPBusiLurayi #HowToRuinChristmas.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tony Sirico, care a jucat rolul lui Paulie Walnuts în „The Sopranos”, a murit. Actorul avea 79 de ani

Tags: