Cameron Diaz revine pe ecrane pentru un film Netflix în care va juca alături de Jamie Foxx

De: Nicoleta Lepădatu / 30.06.2022, 08:15
Cameron Diaz revine pe ecrane pentru un film Netflix în care va juca alături de Jamie Foxx

Cameron Diaz revine oficial pe ecrane. Actrița în vârstă de 49 de ani, care s-a retras de la Hollywood în 2018, va juca alături de Jamie Foxx în comedia de acțiune de la Netflix „Back in Action”. Proiectul îi reunește pe Diaz și Foxx, care au lucrat împreună la drama sportivă din 1999 „Any Given Sunday” și la remake-ul „Annie” din 2014, care a fost ultimul rol de film al lui Cameron Diaz înainte de „retragere”.

Jamie Foxx a făcut anunțul pe Twitter, cu înregistrarea unui apel telefonic cu Diaz, care pare să nu știe cum să spună lumii că se întoarce pe ecrane. „Nu știu cum să fac asta, știi?”, zice actrița.

Așa că Foxx a adus pe cineva care știe câte ceva despre întoarcerea la muncă după ce și-a încheiat cariera: Tom Brady, care la începutul acestui an s-a retras din NFL doar pentru a se alătura echipei Tampa Bay Buccaneers 40 de zile mai târziu.

Diaz a confirmat vestea pe Instagram Story, scriind: „Jamie Foxx, doar tu mă poți readuce în acțiune!!! Abia aștept, va fi extraordinar!”

Seth Gordon („Horrible Bosses”) regizează filmul după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Brendan O’Brien („Neighbors”). Detaliile acțiunii sunt păstrate secrete. Potrivit lui Jamie Foxx, producția este de așteptat să înceapă la sfârșitul acestui an.

Foxx este producător executiv al filmului „Back in Action” împreună cu Datari Turner, O’Brien și Mark McNair. Producători sunt Beau Bauman („Central Intelligence”) pentru Good One Productions și Gordon prin Exhibit A.

Una dintre cele mai de succes vedete de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, Diaz a devenit celebră după ce și-a făcut debutul în filmul „The Mask” din 1994 alături de Jim Carrey. Mai târziu a jucat într-un șir de comedii romantice de succes, inclusiv „My Best Friend’s Wedding”, „There’s Something About Mary”, „Charlie’s Angels” și „Shrek”. Ea și-a anunțat retragerea în 2018, ceea ce a însemnat că rolul domnișoarei Hannigan din „Annie” a marcat ultima apariție în film a lui Diaz. Asta până când Foxx și Netflix au convins-o să se întoarcă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Comedia „Strays”, cu Will Ferrell, Jamie Foxx și Will Forte va avea premiera în cinematografe în vara lui 2023