Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte vor juca în comedia „Strays”, de la Universal

De: Nicoleta Lepădatu / 08.12.2021, 08:48
Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte vor juca în comedia „Strays”, de la Universal

Comedia „Strays” de la Universal și-a găsit distribuția. Will Ferrell, Jamie Foxx și Will Forte au pus voci în film, o comedie hibridă live-action/CGI, pentru adulți, regizată de Josh Greenbaum. Este continuarea filmului său „Barb and Star Go to Vista Del Mar”.

Dan Perrault („American Vandal”) a scris scenariul, care urmărește un câine abandonat care face echipă cu alți maidanezi pentru a se răzbuna pe fostul său stăpân.

Will  Ferrell este câinele abandonat, în timp ce Jamie Foxx este unul dintre câinii care se împrietenește cu el. Will Forte este stăpânul nesuferit.

Pelicula a fost filmată în toamnă și acum intră în postproducție. Personajele canine sunt create prin efecte vizuale.

Jessica Switch este producător executiv, iar Julia Hammer este coproducător pentru Picturestart. Nikki Baida va fi producător executiv pentru Lord Miller. Jeyun Munford și directorul de dezvoltare Tony Ducret vor superviza din partea Universal.

Will Ferrell poate fi văzut în prezent în „The Shrink Next Door”, o miniserie Apple TV care adaptează podcastul dramei psihologice cu același nume.

Jamie Foxx, care a avut rolul principal în filmul Pixar câștigător de Oscar „Soul”, va fi prezent în continuare în „Spider-Man: No Way Home”. Are două proiecte în desfășurare: „They Cloned Tyrone”, cu John Boyega, precum și „Day Shift”, alături de Dave Franco, ambele vor ajunge pe Netflix anul viitor. Memoriile sale, „Act Like You Got Some Sense”, au fost lansate în octombrie.

Will Forte a jucat cel mai recent în serialul „Flipped” și  fost vocea personajelor din „Scoob!” și „The Willoughbys”. El și-a împrumutat vocea și în „Cloudy with a Chance of Meatballs” și „The Lego Movie”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jamie Foxx va fi Mike Tyson într-o miniserie produsă de Martin Scorsese