Canabisul, opțiunea de afaceri cea mai recentă pentru vedetele de la Hollywood

De: Loredana Toma / 22.04.2021, 18:42
Canabisul, opțiunea de afaceri cea mai recentă pentru vedetele de la Hollywood

Jay-Z, Snoop Dogg, Seth Rogen, Wiz Khalifa, Lil Wayne, Carlos Santana, Al Harrington, Juicy J și Willie Nelson se numără printre multele vedete care s-au lansat în afacerile cu canabis, odată cu legalizarea consumului în 17 state din SUA.

Legalizarea canabisului a atras nu doar oamenii din industria muzicală, ci și tot felul de investitori și antreprenori – actori și vedete din sport, care au înțeles rapid oportunitatea de business în această direcție. Numai în ultima lună, New York, Virginia și New Mexico au fost adăugate pe lista statelor în care s-a legalizat canabisul.

Și cum această plantă capătă din ce în ce mai mult teren din punct de vedere legal, cei mai mulți dintre actorii, atleții, rapperii si rockerii care îmbrățișează ideea de a relaxa cu ajutorul ei au decis să obțină și niște avantaje  financiare.

Willie Nelson, primul artist care a fumat un joint la Casa Albă, a promovat dintotdeauna canabisul, la fel și Snoop Dogg

Willie Nelson probabil că este singura vedetă care a avut ocazia să ruleze un joint chiar pe terasa Casei Albe, în 1980, potrivit The Rolling Stone. Plăcerea sa pentru canabis a fost celebrată timp îndelungat și, chiar dinainte ca acesta să devină legal, Nelson a promovat beneficiile pe care le are asupra sănătății, dar și potențialul de business.

“Este îmbucurător să vedem că este acceptat, mai ales când, în sinea ta, ai știut mereu că ai dreptate și că nu este un drog”, a declarat acesta pentru Rolling Stone în 2019.

Snoop Dogg este, de asemenea, un promotor al consumului de canabis, prin firma sa Leafs by Snoop. De altfel,  numele lui Snoop Dogg a fost dintotdeauna sinonim nu numai cu muzica rap, ci și cu canabisul.

CITEȘTE ȘI: O marcă de canabis va purta numele lui Bob Marley

Israelienii au inventat canabisul „bun”

Olanda: De ieri, canabis doar pe card

Canabisul, interzis credinciosilor din templele nepaleze

Foto: Profimedia Images