Cântăreața Florence Welch, mândră că sărbătorește șapte ani fără alcool

De: Ana Obretin / 04.02.2021, 11:48
Cântăreața Florence Welch, mândră că sărbătorește șapte ani fără alcool

Cântăreața Florence Welch, solista trupei Florence and the Machine, a marcat șapte ani de când nu mai consumă alcool cu un mesaj de dragoste și susținere pentru cei care se luptă cu dependența. 

„Astăzi împlinesc 7 ani de când nu mai consum alcool. Trimit dragostea și sprijinul meu tuturor celor care se luptă (cu dependența, n.r.)”, a scris cântăreața pe contul său de Instagram

Aceasta a explicat că se simte plină de compasiune pentru cei care și-au început propria călătorie spre o stare mai bună a sănătății. „Dacă te simți tulburat în legătură cu problemele de dependență, de droguri sau alcool, te înțeleg perfect”, a adăugat vedeta în vârstă de 34 de ani. „Dorința de a te îndepărta este atât de puternică. Dar, te rog, să nu renunți. Vom avea nevoie de tine de cealaltă parte. ♥ ️ x X”, a mai scris artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Welch (@florence)

În 2019, autoarea hitului „Dog Days Are Over” a vorbit public despre dependența sa de diverse substanțe și despre tulburările de alimentație de care a suferit. 

„Am renunțat (la alcool, n.r.) când aveam 27 de ani, la câteva luni după petrecerea aniversară, când mama mea a ținut un discurs – o pledoarie, de fapt – prietenilor mei, cerându-le să încerce să mă țină în viață și în afara celebrului ‘club 27’”, a scris Welch într-un eseu pentru ediția britanică a revistei Vogue. „Clubul 27” este o listă de oameni celebri care și-au pierdut viața din cauza abuzului de diverse substanțe pe când aveau doar 27 de ani, iar printre aceștia se numără Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Kurt Cobain și Janis Joplin.

„Nu știu dacă a fost din cauza presiunilor societății sau a unei predispoziții genetice pentru perfecționism și anxietate (tulburările de alimentație și dependența sunt cazuri frecvente în familia mea), dar, undeva de-a lungul timpului, am aflat că m-am înșelat, că m-am înșelat asupra faptului că nu suficient de bună, de inteligentă, de slabă”, a mai scris Florence. „Am fost atât de supărată pe mine tot timpul. Cum s-a întâmplat asta, nu știu – încă încerc să înțeleg ce le face pe tinerele femei să intre în război cu ele însele”, a adăugat artista. 

Aceasta a găsit modalități mai sănătoase de a face față provocărilor vieții, iar, atunci când lucrurile devin dificile, „încearcă să nu se trateze direct cu votcă sau înfometare”.

Artista a devenit celebră cu trupa sa indie rock în 2009, când a lansat albumul “Lungs”, premiat apoi cu Brit Award pentru cel mai bun material discografic britanic. Cel mai recent, Florence and the Machine a lansat albumul “High as Hope”, al patrulea din carieră, în 2018. Un an mai târziu a ajuns pentru prima dată și în România.

CITEȘTE ȘI: Anthony Hopkins sărbătorește 45 de ani fără alcool cu un mesaj plin de speranță 

Foto: Profimedia Images