Cântăreața Jo se alătură distribuției serialului „Profu'” de la Pro TV

De: Ana Obretin / 05.02.2021, 15:36
Cântăreața Jo se alătură distribuției serialului

Cel de-al doilea sezon al serialului „Profu'” revine la Pro TV pe 11 februarie, de la 21.30, iar din distribuție va face parte și cântăreața Jo, care o va juca pe Rebecca, un personaj complex ce va surprinde cu alegerile pe care le va face.

„Până la ‘Profu’’ nu mai jucasem decât pe scena facultății, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial/film. Sunt o persoană foarte emotivă și nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparențelor și a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”,  a spus Jo, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări și și-ar dori să repete experiența: „Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat și m-a făcut să mă simt minunat și să mă relaxez. Ne-am înțeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionați și inspiraționali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obișnuiesc și să îmi intru foarte bine in mână, s-au și terminat filmările! Mai vreau!”.

Jo, pe numele real Ioana Anuța, a fost finalistă a concursului muzical „X Factor” în 2012 și de atunci a lansat mai multe piese.

CITEȘTE ȘI: „Profu’” și „Las Fierbinți”, printre show-urile care revin în primăvară la Pro TV 

Foto: Pro TV