Carla’s Dreams, INNA, Vama, printre primii artiști anunțați la concertul în beneficiul ucrainenilor We Are One

De: Ana Obretin / 08.03.2022, 08:54
Carla’s Dreams, INNA, Vama, printre primii artiști anunțați la concertul în beneficiul ucrainenilor We Are One

Carla’s Dreams, INNA și Vama se numără printre primii artiști anunțați la concertul în beneficiul ucrainenilor We Are One, care va avea loc pe 12 martie, la Arena Națională din București.

„Populația Ucrainei are nevoie urgentă de ajutor. Milioane de ucraineni trăiesc în frică și incertitudine. România nu rămâne indiferentă la numărul imens de oameni care au fost nevoiți să-și părăsească țara și să-și vadă familiile destrămate. Sâmbătă, la Arena Națională, de la ora 16:00, va avea loc We Are One, cel mai mare concert caritabil din România, pentru spijinirea poporului ucrainean. Peste 50 de artiști români și internaționali s-au alăturat evenimentului și vor urca pe scena de la Arena Națională în solidaritate pentru poporul care trece acum prin momente delicate”, transmit organizatorii, într-un comunicat remis Apropo.

Andra, Antonia, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, Irina Rimes, Spike sunt ceilalți artiști anunțați în line-up-ul evenimentului. Alți artiști locali și internaționali vor fi anunțați în curând.

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor și poate fi cumpărat de pe weareoneromania.com. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, aici, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Evenimentul este organizat de SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București.

CITEȘTE ȘI:Amicii de la Hollywood ai lui Putin. Starurile care s-au afișat bucuroase cu liderul autoritar

Foto: Alda