Casa Zurli revine cu un nou sezon la Antena 1, din 10 octombrie

De: Ana Obretin / 05.10.2021, 15:47
Casa Zurli revine cu un nou sezon la Antena 1, din 10 octombrie

Trupa-fenomen pentru copii Gaşca Zurli revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon „Casa Zurli”, din 10 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 09.00.

Cu ajutorul personajelor îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan, continuă să găsească soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli.

Printre noutăţile celui de-al treilea sezon se numără jocul „Şeful casei”, o nouă activitate ce presupune luarea unor decizii de către copii şi asumarea responsabilităţii lor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„Vrem să-i învățăm pe copii, prin joacă, să înțeleagă mai ușor ce înseamnă luarea unor decizii și asumarea responsabilității lor. Și vrem să-i ajutăm pe părinți să intre în jocul celor mici și, măcar din când în când, o zi, să fie șeful casei altcineva decât mama sau tata. O să vă placă noul sezon, e foarte amuzant, cu foarte multe lecții și pentru copii, și pentru părinți, cu aceeași veselie în cântecele și glumele Găștii Zurli. Suntem fericiți să continuăm această producție și ne bucurăm că am ajuns la sezonul trei din Casa Zurli, la Antena 1!”, a declarat Mirela Retegan.

CITEȘTE ȘI: Mihaela Călin și Mihai Jurcă prezintă Observatorul de la ora 6.00, la Antena 1

Foto: Antena 1