Mihaela Călin și Mihai Jurca prezintă Observatorul de la ora 6.00, la Antena 1

De: Ana Obretin / 05.10.2021, 15:28

Mihaela Călin și Mihai Jurca vin cu infuzie de energie, informații și exclusivități la pupitrul emisiunii Observatorul de la ora 6.00 din weekend, de la Antena 1.

“Promisiunea mea și a echipei pentru toți cei care ne privesc sau vor alege să ne privească de acum încolo este că vor găsi la Observator, în fiecare dimineață, același profesionalism și energia  de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum trebuie!”, a declarat Mihaela Călin.

Colegul ei, Mihai Jurca, consideră că „diminețile de weekend trebuie să fie amestecul perfect de informații și bună dispoziție”. „Asta ne vom strădui să facem împreună”, promite acesta.

De luni până vineri, Iuliana Pepene și Bogdan Alecsandru sunt primii care aduc știrile în casele românilor,  la Observatorul de la ora 6.00. În fiecare dimineață, evenimentele zilei, dar și informațiile despre vreme, tehnologie și sănătate sunt adunate, selectate și prezentate de o echipă a cărei prioritate este ca fiecare telespectator să iasă din casă pregătit pentru ziua pe care o începe, se arată într-un comunicat remis Apropo de Antena 1.

CITEȘTE ȘI: „Asia Express- Drumul Împăraților” începe sâmbătă, la Antena 1

Serialul „Adela” de la Antena 1, lider detaşat de audienţă joi seară

Iulia Albu prezintă „I.A. cu stil”, din 17 septembrie, la Antena Stars

Gabriela Cristea prezintă „Mireasa – Capriciile iubirii” începând de luni, la Antena Stars

Foto: Antena 1